-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 04 09

Į savo planetą atlikėja Doja Cat pakvietė ir muzikos, ir kino žvaigždes

Dvi šių dienų muzikos divos, „Grammy“ nominantės Doja Cat ir Sza, pristato bendrą kūrinį „Kiss Me More“. Po didžiulės sėkmės susilaukusio 2019 m. išleisto albumo „Hot Pink“, Doja Cat ši daina žymi naujo etapo pradžią. Jau šią vasarą pasirodys trečiasis atlikėjos albumas „Planet Her“.
Doja Cat
Doja Cat / Sony Music nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Dainos vaizdo klipas buvo nufilmuotas Doja Cat planetoje. Pirmosios jos gyventojos –balsingoji Doja Cat ir ritmenbliuzo meistrė Sza. Į šią planetą atsitiktinai patenka ir TV serialo „Grei anatomija“ žvaigždė Alexas Landi.

Doja Cat, SZA – „Kiss Me More“

VIDEO: Doja Cat - Kiss Me More (Official Video) ft. SZA

Superhito „Say So“ atlikėja Doja Cat visame pasaulyje išpopuliarėjo pernai. Ir nors pandemijos metu į muzikos topų viršūnes šovusi amerikietė neturėjo galimybės pasirodyti festivaliuose ar koncertuoti skirtingose pasaulio šalyse, ji sugebėjo užmegzti glaudų ryšį su savo gerbėjais.

Sony Music nuotr./Doja Cat, Sza
Sony Music nuotr./Doja Cat, Sza

Doja Cat išnaudojo laiką karantine ir subūrė didžiulę sekėjų armiją socialiniuose tinkluose. Tačiau ne madingais ir išblizgintais įrašais ji atrado vietą gerbėjų širdyse, o nuotaikingais ir dažnai netgi keistais vaizdo įrašais.

Pernai ir šiemet Doja Cat buvo nominuota bene visuose svarbiausiuose muzikos apdovanojimuose, tame tarpe ir netgi trijose „Grammy“ kategorijose. Pastarųjų apdovanojimų metu dainininkė surengė ir vieną įspūdingiausių savo pasirodymų.

Doja Cat pateko į specialų „Forbes“ sąrašą, kuriame yra įvardinta kaip vienas ypatingiausių 2020 m. muzikinių proveržių. Taip pat dainininkė atsiėmė geriausios muzikos naujokės apdovanojimą „MTV“ vaizdo klipų apdovanojimų ceremonijoje pernai.

2019 m. pasirodęs Doja Cat albumas „Hot Pink“ turi jau daugiau nei 10 mlrd. perklausų internete. O naujasis Doja Cat darbas „Kiss Me More“ ypatingas tuo, kad akies krašteliu leidžia pamatyti ir išgirsti naujai kuriamą Doja Cat pasaulį „Planet Her“. Panašu, kad daugiau jo aktualijų bus atskleista netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius