Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 10 18

Į „Spąstus“ įpuolusi grupė „Skyders“ planuoja naują albumą

Sostinės roko grupė „Skyders“ turi planų kitais metais išleisti trečiąjį albumą, o jame bus ir nauja, jausminga daina „Spąstai“. Penketukas džiaugiasi atradęs naują skambesį ir netrukus žada nudžiuginti ir gyvų pasirodymų pasiilgusius grupės gerbėjus.
„Skyders“
„Skyders“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 „Skyders“

„Vyrauja puiki, kūrybinė atmosfera, tad panašu, kad judame trečiojo studijinio albumo link “, – džiaugiasi „Skyders“ vokalistas ir dainų autorius Tomas, pridurdamas, kad grupė jau įrašė didžiąją dalį būsimo albumo dainų, o dar kelios laukia savo eilės įrašų sesijoje. „Skyders“ lyderis užsiminė, kad albumo įrašus norėtų pabaigti iki metų pabaigos, o jį pristatyti kitų metų vasario mėnesį.

Paklaustas apie naujausią dainą „Spąstai“, Tomas prisipažino, kad dainos tekstas buvo parašytas prieš daugiau nei dešimt metų, bet vis neatrasdavo savosios melodijos.

Asmeninio albumo nuotr./„Skyders“
Asmeninio albumo nuotr./„Skyders“

„Bandymų buvo daug, tačiau tik šiais metais, vieną vakarą paėmus gitarą, ji ėmė ir nuskambėjo taip, kaip ir įsivaizdavau. Vėliau visi grupės nariai stipriai prisidėjo prie galutinio skambesio, tad dabar daina skamba, kaip ir turėjo skambėti, perteikdama visą tos akimirkos trapumo grožį ir tą kankinančiai nesibaigiantį jausmų ir prisiminimų ratą iš kurio taip sunku ištrūkti“, – sako Tomas. Ar ši daina yra įkvėpta tikrų įvykių, „Skyders“ lyderis nedaugžodžiavo, tik pridūrė, kad, tikėtina, jog taip nutikti gali daug kam.

Šiais metais grupė nežada daug koncertuoti, koncentruosis į įrašus ir darbą studijoje. Tiesa, ant scenos grupė lips šį šeštadienį, spalio 20 -ąją, Vilniaus Brodvėjaus pube. Ten „Skyders“ žada sugroti ne tik dalį naujų, bet ir senesnes, gerai žinomas dainas. Beje, su grupe ant scenos lips ir debiutuos klavišininkas Ugnius.

VIDEO: Skyders - Spąstai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius