-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 05

Į Vilnių atvykęs britų prodiuseris Tricky: „Tai miestas, kuriame norėčiau įrašyti kitą savo albumą“

Ištikimiausi Tricky gerbėjai Lietuvoje gali lengviau atsipūsti. Triphopo krikštatėvis ir jį lydinti penkių asmenų komanda vakar vakare iš Varšuvos autobusu atvyko į Vilnių ir šiandien anksti ryte LRT laidos „Labas rytas, Lietuva“ tiesioginiame eteryje žadino Lietuvą.
Tricky
Tricky / Eriko Ovčarenko/ 15min.lt nuotr.
Temos: 2 Tricky Muzika

Šįvakar Tricky laukia ilgai lauktas pasirodymas menų fabriko „Loftas“ scenoje. Čia britų muzikos žvaigždė gyvai pristatys naujausią savo projektą „Skilled Mechanics“ ir dar kartą primins, kodėl jis laikomas vienu įtakingiausių muzikos prodiuserių pasaulyje. 

„Puiki patirtis ir aš labai džiaugiuosi, kad galėjau tai padaryti. Buvo tikrai įdomu. Būsiu atviras ir pasakysiu tiek, kad per visą savo karjeros laikotarpį taip ir neturėjau progos kažko panašaus padaryti gimtinėje. Keista, bet apie mane įvairiose britų televizijose kalbėjo tokios muzikos pasaulio žvaigždės kaip Eltonas Johnas, Madonna, Davidas Bowie ir daugelis kitų. Ironiška, bet man taip ir neteko stoti prieš televizijos kameras Jungtinėje Karalystėje“, - sakė Tricky, kurio tikrasis vardas Adrian Nicholas Matthews Thaws. 

VIDEO: Tricky - 'Sun Down' feat. Tirzah (Official Video)

Tiesioginiame nacionalinio transliuotojo eteryje žiūrovams buvo pristatyti du naujausią albumą lydintis vaizdo klipai. LRT televizijos žiūrovai taip pat turėjo galimybę laimėti naujausią Tricky albumo „Skilled Mechanics“ vinilinę plokštelę ir keletą kvietimų į šio vakaro koncertą Naujamiestyje. Į studiją prisiskambinęs laimėtojas sutriko, kai laidos vedėja Eglė Daugėlaitė pasiūlė jam užduoti klausimą pačiam Tricky. 

Tricky ir kompanija įsikūrė visai šalia Katedros aikštės esančiame aukščiausios klasės viešbutyje „Kempinski Cathedral Square“, kuris jau nebe pirmą kartą rūpinasi koncertų agentūros „8 Days A Week” pristatomų atlikėjų poilsiu. Šiandienos koncerto herojus Lietuvoje viešės iki šeštadienio. Tricky šiandien turės šiek tiek laisvo laiko, todėl žadėjo pasivaikščioti po Vilniaus senamiestį. Po pasirodymo Vilniuje, Tricky ir komanda pajudės į Latvijos sostinę Rygą, kur jų laukia koncertų salės „Palladium“ scena ir latvių publika. 

VIDEO: Tricky - 'Parenthesis' feat. The Antlers (Official Video)

„Jei teisingai pamenu, aš Vilniuje jau buvau. Ir man čia tikrai patiko. Koncertai ir turnė yra mano vienintelės atostogos. Būtų įdomu čia praleisti daugiau laiko, susirasti tinkamą erdvę ir galbūt įrašyti naują savo albumą. Paryžius, Berlynas, Los Andželas, Niujorkas, Reikjavikas ar tas pats Vilnius - man patinka skirtingi miestai ir skirtingos kultūros. Aš negaliu būti vienoje vietoje, štai kodėl taip dažnai keičiu gyvenamą vietą. Aš vis dar manau, kad būtent Vilniuje sutikau gražiausią merginą pasaulyje. Gaila, bet tikrai nepamenu jos vardo. Tikiuosi ji užsuks į šio vakaro koncertą, man būtų privilegija ją vėl pamatyti“, - vos išlipęs iš koncertų turo autobuso sakė savo keturiasdešimt aštuntąjį gimtadienį visai neseniai atšventęs Tricky.

Tricky pasižymi keisčiausiu reikalavimu koncertų organizatoriams. Vieša paslaptis, kad kita didžiausia jo aistra – boksas. Anksčiau jį atstovaujanti agentūra „!K7“ koncerto Vilniuje organizatoriams „8 Days A Week“ pateikė reikalavimą pasirodymo dieną pasamdyti profesionalų bokso trenerį. Šis pageidavimas vakar vakare buvo atšauktas, nes paaiškėjo, kad Tricky šiame ture lydintis vadybininkas pats yra profesionalus bokso treneris, Berlyne valdantis savo paties sporto klubą. 

Tricky pasirodymas Vilniuje įvyks šį vakarą menų fabrike „Loftas“. 

Jau buvo skelbta anksčiau, jog britų atlikėją „apšildys“ jo talento gerbėjai lietuvaičiai „Fusedmarc“. Bilietais į svarbiausią šio mėnesio koncertą Vilniuje prekiauja „Bilietų pasaulis“. Jų bus galima įsigyti ir renginio vietoje.

Pirmieji į sceną žengs „Fusedmarc“ ir tai darys 21:30 val.

Asmeninio albumo nuotr./Tricky laidoje „Labas rytas, Lietuva“
Asmeninio albumo nuotr./Tricky laidoje „Labas rytas, Lietuva“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius