-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 07

Igoris Kofas: „Dauguma pasaulio dainų yra apie meilę“

Grupės „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas įsitikinęs, kad jausmus mylimam žmogui reikia rodyti ne tik per Valentino dieną, o kasdien. Būtent jausmai jį įkvepia kurti dainas – gal kiek melancholiškas, tačiau labai romantiškas.
„Lemon Joy“
„Lemon Joy“ / Grupės archyvo nuotr.

Tačiau skirtingai nei dauguma dainų kūrėjų žodžiu „meilė“ atlikėjas stengiasi nepiktnaudžiauti  – kitaip, anot jo, tekstai taptų banalūs, be jokios paslapties. „Dauguma pasaulio dainų yra apie meilę, tad „Lemon Joy“ – taip pat ne išimtis“, – šypsosi grupės siela ir dainų autorius I.Kofas, šią Valentino dieną švęsti ketinantis Vilniaus muzikos klubo „Tamsta“ scenoje. 

Praėjusiais metais naują albumą „Stebuklas“ išleidusi grupė „Lemon Joy“ nuo gegužės mėnesio neturėjo laiko pailsėti – pasirodymas sekė pasirodymą, grupė savo albumą pristatė didžiausiuose šalies miestuose ir mažesniuose miesteliuose. Rudenį grupė viešėjo JAV, kur surengė pasirodymus Los Andžele, Čikagoje ir Niujorke gyvenantiems lietuviams, sausio pabaigoje koncertavo emigrantams Anglijoje. Taigi, pasirodymas „Tamstoje“ per Valentino dieną – puiki proga pamatyti gimtajame Vilniuje ne taip jau ir dažnai koncertuojančią grupę „Lemon Joy“. 

Muzikantai su itin savito balso tembro vokalistu I.Kofu priešakyje „Tamstoje“ ketina atlikti geriausias naujausio albumo dainas, tarp kurių ir vieną populiariausių praėjusių metų lietuviškų dainų – „Kažkada“. Dviejų dalių koncerte taip pat skambės jau klasika tapę grupės kūriniai „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“, „Balta meile“, „Karoli“, taip pat ir mėgstamų grupių perdirbiniai, tokie kaip „Pamiršk mane“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius