Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 19

Ilja Aksionovas: „Ieškosiu savo vietos muzikoje, savo stiliaus“

Ilja Aksionovas, pavasario pabaigoje pristatęs pirmą autorinę dainą „Lūpų dažai“ ir po pertraukos priminęs apie save, sugrįžusį bei pasikeitusį, dabar galėtų pasigirti intensyviu mokslo ir muzikinių darbų grafiku.
Ilja Aksionovas
Ilja Aksionovas / Asmeninio albumo nuotr.

Prasidėjus televizijų sezonui vaikinas dalyvauja jau šį šeštadienį startuosiančiame  TV3 muzikiniame projekte „Romeo ir Džuljeta“, kur itin atsakingai ir kruopščiai ruošiasi laidų filmavimams. „Esu tik metais vyresnis už Šekspyro Romeo, dar toks pat svajokliškas ir jausmingas. Norėčiau ir galėčiau atlikti Romeo vaidmenį, norėčiau sutikti savo Džuljetą“, – atvirauja Ilja.

Ilja neseniai baigė filmuotis dainos „Lūpų dažai“ vaizdo klipe, kurį pristatys spalio pradžioje. Dainininkas yra kviečiamas ir į mados renginius. Praeitą savaitę buvo pakviestas demonstruoti žinomų mados tinklaraštininkų (blogerių) sukomplektuotų drabužių derinius, skirtus vilkėti rudenį. Renginyje taip pat dalyvavo modeliai ir kiti žinomi pramogų pasaulio atstovai.

„Papildomai lankau šokius, sportuoju. Po repeticijų ir filmavimų einu į garso įrašų studiją, kuriu naujas dainas. Dabar domiuosi daugeliu naujų dalykų. Noriu naujovių, parodyti save iš įvairių pusių. Ieškosiu savo vietos muzikoje, savo stiliaus“, – sako vienuoliktokas Ilja.

Paklaustas, kaip pavyksta derinti mokslus ir pramoginę veiklą, vaikinas teigia, jog stengiasi visus malonius darbus dirbti po M.K.Čiurlionio menų mokyklos grafiko: „Mokyklos pasaulis yra atskiras nuo mano kūrybos ir veiklos pasaulio. Puikiai suprantu, kad aplink pilna pagundų, tačiau mano prioritetas – mokslai ir nuolatinis, profesionalus balso lavinimas.“

„Man labai svarbi gerbiamo mokytojo profesoriaus Virgilijaus Noreikos nuomonė. Šis didis žmogus man labai daug visapusiškai padeda. Džiaugiuosi turėdamas galimybę semtis patirties būtent iš šios scenos legendos”, – sako jaunasis atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius