-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 18

Inga Valinskienė „Lietuvos balso“ dalyvę Gretą išsiuntė į „Pašėlusių močiučių“ laidą kovoti su savo kompleksais

Į atmintį daug kam įstrigo laidoje „Lietuvos balsas“ verkianti Inga Valinskienė. Iki tol žinoma moteris dar niekada neašarojo viešai. Susigraudinimo priežasčių Inga nekomentavo, bet tai buvo susiję su dviejų merginų – Gretos Jurgaitytės ir Kamilės Kielaitės – muzikine dvikova.
„Lietuvos balso“ dalyvė Greta
„Lietuvos balso“ dalyvė Greta / LNK nuotr.

Ingai ir Arūnui Valinskams buvo itin sunku išsirinkti vieną iš dviejų labai gerų dainininkių. Atsisveikinus su iš Panevėžio kilusias Greta, Ingai suspaudė širdį: „Jei tik ji būtų drąsesnė, jaustųsi graži, galėtų tapti tikra žvaigžde“, – sako Inga. Dainininkei neliko nieko kito kaip atiduoti Gretą į LNK „Pašėlusių močiučių“ rankas. 

LNK nuotr./Inga Valinskienė
LNK nuotr./Inga Valinskienė

Joana, Aurelija ir Kristina, išgirdusios Gretos problemą, išsižiojo. „Labai noriu dainuoti, bet esu negraži. Mane gatvėje yra pavadinę cepelinu, baidykle. Aš – stambi, nepatogiai jaučiuosi, kompleksuoju dėl išvaizdos“, – trims močiutėms pasakojo Greta. Močiutės stebėjosi, kaip tokia simpatiška mergina gali taip nepasitikėti savimi ir iškart sutiko padėti. 

Inga Valinskienė Gretą pavadino savo vaiku. Mat su mergina turi nemažai fizinių panašumų, be to, pati Inga prisipažino kažkada buvusi itin kompleksuota. „Gretos metų manęs niekas į sceną nebūtų nuvaręs – per daug turėjau baimių, taip jaudinausi, kad nieko nebūtų išėję“, – praeitį prisimena Inga. 

„Pašėlusios močiutės“ jau šį antradienį, 20.20 per LNK imsis kompleksų žudymo plano. Gretai surengė tikrą išbandymų virtinę, po kurios visas jaudulys bus išvarytas su trenksmu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius