-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 07 26

Ingos Jankauskaitės staigmena – siausti kviečianti daina „Nieko daugiau“

Prieš savaitę surengusi didžiausią šios vasaros koncertą istorinės Trakų pilies kieme, aktorė, TV laidų vedėja bei atlikėja Inga Jankauskaitė, atrodo, neturi nei akimirkos poilsiui. Žinoma moteris pristato devyniasdešimtųjų dvasia alsuojantį kūrinį „Nieko daugiau“.
Inga Jankauskaitė
Inga Jankauskaitė / Elitaz nuotr.

Gausybės komplimentų ir puikių komentarų sulaukusi dėl savo koncertų, pasak žinomos moters, sustoti nėra kada ir norisi klausytojus džiuginti toliau.

„Tiesą sakant, pastaruoju metu kiekvienas koncertas suteikia vis daugiau motyvacijos ir noro lipti į sceną, pristatyti savo kūrybą ir pamatyti klausytojus gyvai, pristatyti jiems naujus kūrinius. Neketinu sustoti to daryti ir toliau“, – teigia Inga.

Šiandien I.Jankauskaitė pristato net dvi naujienas. Ypatingo dėmesio koncertuose sulaukiantis kūrinys „Nieko daugiau“, juokaujant Ingai, netikėtai juos paverčia diskoteka, kuri nukelia į devyniasdešimtuosius.

Įvertinkite kūrinį:

VIDEO: Inga Jankauskaitė - Nieko Daugiau

„Daina gimė beveik kaip pokštas, žaidžiant tema „iš kur atėjome“. Man visuomet devyniasdešimtųjų pop skambesys atrodė labai stilingas, tad norėjau pažaist ir pabandyt, o rezultatas jau čia!“, – pasakoja moteris.

„Labai liūdna, kai į save ir kūrybą imi žiūrėt pernelyg rimtai, tad kartu su prodiuseriu Pauliumi Jasiūnu dovanojam jums dainą šokiams ir siautuliui, su dedikacija tam laikui, kuriame užaugom ir patys patyrėm pirmas tikras diskotekas. Kol vasara, kol gyvenam ir važinėjam „be stogų“ – mėgaukimės kartu! Tuc tuc“, – humoro nestokoja Inga.

Taip pat kartu su naujausiu kūriniu I.Jankauskaitė atskleidžia, kad jau spalio 19-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje surengs ambicingą koncertą, kuriame laukia visų klausytojų.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Inga Jankauskaitė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Inga Jankauskaitė

Tai bus jau antrasis talentingosios moters solinis koncertas arenoje. Dar praėjusį pavasarį pirmąjį kartą viešai pristačiusi debiutinį solinį albumą „Mano vienintelis“, pasak moters, tą vakarą atsimena tik per miglą, bet jaučia labai geras emocijas.

„Šitą naują savo gyvenimo laikotarpį galiu pavadint vienu žodžiu „įsiskanaujam“! Tad spalio 19-ą vėl kviečiam visus į „Žalgirio“ areną. Jokia kita aikštelė negali jai prilygti savo mastais. Mes ruošiamės ir laukiam jūsų visų!“, – pasakoja Inga.

Bilietus į ambicingiausią solinį koncertą platina bilietai.lt. Pirmieji bilietai platinami už mažiausią kainą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Inga Jankauskaitė Trakų pilyje surengė paskutinį vasaros koncertą: scenoje – meilė ir aštrūs pokštai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius