-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 03 19

Interneto sensacijos „2Kvėpavimas“ nauja daina – apie laisvą meilę ir santykius be įsipareigojimų

Interneto sensacija „2Kvėpavimas“ pristato naują dainą „Prancūziškas bučinys“ ir jos vaizdo klipą, kurio scenarijų tiesiogiai pakoregavo koronavirusas. Klipe filmuojasi profesionalus modelis Arneta Liberytė, tačiau paties grupės lyderio Deniso jame neišvysite.
„2Kvėpavimas“ – „Prancūziškas bučinys“
„2Kvėpavimas“ – „Prancūziškas bučinys“ / Stopkadras

„Arneta labai įspūdinga mergina ir aš tikrai džiaugiuosi, kad jos klipe tiek daug. Bet pagal suplanuotą scenarijų, turėjome filmuotis drauge. Tik viską banaliai ir neoriginaliai sugriovė koronavirusas“, – sako Denisas.

Filmavimo išvakarėse paaiškėjo, kad Deniso tėčio kolegei, su kuria jis kasdien vyksta į darbą, diagnozuotas koronavirusas. Tėtis ir visa šeima privalo izoliuotis, nes tikimybė, kad ir jie užsikrėtę – didelė.

„Žinoma, galėjau nutylėti tą nesmagų faktą ir atvykti į filmavimą, bet sąžinė neleido rizikuoti kitų žmonių sveikata. Taigi, užuot filmavęsis klipe, turėjau vykti į artimiausią postą testuotis. Atsakymai man ir mano šeimai atėjo po dviejų parų ir visi buvo neigiami. Tačiau filmavimas jau buvo įvykęs, o ir izoliuotis vis tiek dar turėjau“, – pasakoja Denisas.

Anot jo, daina „Prancūziškas bučinys“ tarsi pratęsia pirmuosius grupės kūrinius „Leidžiu tau viską“ bei „Greiti ir įsiutę“, su kuriais „2Kvėpavimas“ tapo tikra interneto sensacija. „Leidžiu tau viską“ „Youtube“ šiandien turi 6,4 milijono peržiūrų.

„Man patinka kūriniai apie laisvą meilę ir santykius be įsipareigojimų. Nauja daina irgi apie tai“, – sako Denisas.

Žiūrėkite klipą:

VIDEO: 2Kvėpavimas - Prancūziškas bučinys

Jis prisipažino, kad koronavirusas ir metai karantino ypač stipriai pakenkė „2Kvėpavimas“ karjerai.

„Aišku, nenoriu labai skųstis, turiu darbą, kuris neleidžia badauti. Tačiau man ypač apmaudu, kad mus sustabdė žiauriai nepalankiu momentu. Iki pandemijos mūsų muzikinė karjera vystėsi kosminiu greičiu. Perspektyvos buvo puikios – jau turėjome suplanuotus koncertus, albumo pristatymo turą.

Tačiau koronavirusas tarsi sparnus nukirpo ir ant žemės pasodino. Laikas bėga, o gyvenimas tarsi stovi vietoj. Mes – jauna grupė. Metai pertraukos karjeros pradžioje – blogiausia, kas galėjo nutikti. Net sapnuoju, kaip vasarą vėl lipsiu ant scenos ir repuosiu, siaubingai to pasiilgau“, – sako Denisas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius