-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 12 20

Irūna Puzaraitė kartu su sutuoktiniu Roku sukūrė šventinį kūrinį: „Mus suvedė muzika“

Besibaigiant metams ir artėjant pačioms gražiausioms šventėms atlikėja bei laidų vėdėja Irūna su grupe „2 Donatai“ pristato šventinį kūrinį. Tai jau antras Irūnos Puzaraitės-Čepononienės ir jos vyro Roko autorinis darbas.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė su šeima
Irūna Puzaraitė-Čepononienė su šeima / Akvilės Razauskienės nuotr.

„Muzika mus ir suvedė su Roku. Dainas kūrėme jau nuo pažinties pradžios, tačiau jos taip ir likdavo gulėti kompiuterio atmintyje...

Pradžioje buvo nedrąsu kažkam rodyti, tai laiko nebūdavo pilnai kūrinio realizacijai. Na, o dabar pamąstėme, kad norime pasidalinti tuo, ką darome“, –sakė atlikėja.

Kartu dainą sudainuoti su grupe „2 Donatai“ moteris pasirinko ne atsitiktinai. Irūna su Donatu ir Karoliu yra pažįstama ne tik kaip scenos kolegos, tačiau vieni kitus vadina draugais.

„Aš vertinu kokybiškus darbus ir muziką. Tai, ką daro „2 Donatai“ – man labai patinka. Donatas yra be galo talentingas dainų autorius, o kad jų abiejų puikūs balsai, turbūt niekam nekyla abejonių, todėl ir pasirinkau šią dainą sudainuoti būtent su tais, kas jaučia begalinę meilę muzikai“, – kalbėjo Irūna.

Įvertinkite šventinį kūrinį:

VIDEO: Irūna ir 2 Donatai - Niekada nepaleisiu

Na, o dar vienas įdomus dalykas, kad dainos turinys yra apie meilę aplankiusią šv.Kūčių naktį, o būtent Kalėdų išvakarėse Irūna susipažino su vyru Roku, Karolis susipažino su žmona Ingrida, o Donatas kiekvienais metais šią dieną švenčia žmonos Ievos gimtadienį. Išties įdomus sutapimas, ir, kaip sako Donatas, turbūt tai buvo ženklas jiems pagaliau kartu sudainuoti.

„Linkime visiems gražių švenčių ir neblėstančios meilės vieni kitiems. Praleiskite šventes apsupti mylimiausių žmonių ir, žinoma, gražios muzikos“, – savo klausytojams linki atlikėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius