Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 18

Išpopuliarėjusi balsingoji GJan koncertuos Klapėdoje

Klaipėdos naktiniame klube „PORT night club by BarBar'a“ penktadienį, koncertuosianti atlikėja Greta, muzikos pasaulyje žinoma GJan slapyvardžiu, savo sėkmės scenoje nesureikšmina bei sugeba išlikti kukli, o kalbėdama apie savo pasiekimus – netgi per daug santūri.
GJan
GJan / Koncerto organizatorių nuotr.
Temos: 2 GJan Muzika

Per mažiau nei parą naujausia GJan daina „Need Your Love“ virtualiuose tinkluose sulaukė 112 tūkst. gerbėjų. Kūrinys, kurio autorė yra pati atlikėja, „YouTube“ perklausytas daugiau nei 700 tūkst. kartų. Ankstesni Gretos internetiniai singlai „Not Afraid“ ir „Tattoo“ „YouTube“ šiuo metu peržiūrėti atitinkamai 2,6 mln. ir 1.6 mln. karto.

„Nežinau, ar žmonėms tos dainos patinka. Jei klauso, turbūt, kad taip. Komentarų yra visokių – ir teigiamų, ir ne“, – sako vienuoliktą klasę baigusi aštuoniolikmetė.

Savo tikrosios pavardės neviešinanti Gjan savarankiškai dainuoti mokėsi nuo dvylikos. Ji visą laiką pati kūrė ir muziką, ir tekstus.

Pirmąją dainą „YouTube“ patalpinusi maždaug prieš metus atlikėja išsyk sulaukė neįtikėtinos sėkmės.

Dabar Gjan įrašinėja pirmąjį savo albumą ir atiduoda laisvę kūrybai nei pavadinimo, nei nuotraukų iš anksto neruošia... „Jame bus skirtingi mano kūriniai. Kol kas apie tai, koks bus albumas, nemąstau. Noriu pirmiausia pabaigt kūrybinį darbą“, – sakė GJan.

Paklausta apie ateities planus mergina tvirtino turinti tik vieną – būti geresniu žmogumi. Pasak Gretos, jei tai pavyks padaryti tuomet bus lengva realizuoti visus sumanymus.

Birželio 9-ąją atlikėja surengė įspūdingą pasirodymą Vilniaus menų fabrike „Loftas“, kuriame užbūrė publiką „nelietuvišku“ balsu ir savo kūrybos dainomis.

GJan koncertas Klaipėdoje jau šį penktadienį, birželio 21 – ąją.

VIDEO: GJan „Need Your Love“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius