Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 17

Išskirtinio festivalio „Spring break“ organizatoriai atskleidžia pasiruošimo užkulisius

Iki pirmojo R&B ir elektroninės muzikos festivalio „Spring Break“ likus vos devynioms dienoms, renginio organizatoriai atveria techninio pasiruošimo užkulisius. Kartu su vienais populiariausių jaunųjų atlikėjų šalyje – Free Finga, Junior A, Cheri, Meandi, Angelou ir kitais, ruošiamasi didžiausiam ir kokybiškiausiam urban muzikos vakarėliui šalyje.
„Spring break“ festivalio erdvė
„Spring break“ festivalio erdvė / Asmeninio albumo nuotr.

Už renginio techninį įgyvendinimą atsakingos, didžiulę patirtį šioje srityje turinčios įmonės „Video Architects“ ir „MEX PRO“, žada nustebinti inovatyviais šviesų sprendimais bei užtikrinti kokybiškiausią muzikos skambesį – kiekvienam iš festivalio atlikėjų ruošiami išskirtiniai vizualiniai sprendimai, o Vilniaus keleivinių traukinių depo erdvė verčiama unikaliausia koncertine vieta.

„Kiekviename renginyje koncentruojamės į įdomios, dar nematytos scenografijos įgyvendinimą bei kuo kokybiškesnį renginio išpildymą. Ne išimtis ir šis festivalis. Tam esame suplanavę didžiulę pagrindinę sceną, įdomių lauko instaliacijų ir aktyvacijų“, – teigia renginio organizatoriai Linartas Urniežis ir Andrius Stasiulis.

Asmeninio albumo nuotr. /„Spring break“ festivalio erdvė
Asmeninio albumo nuotr. /„Spring break“ festivalio erdvė

Festivaliui „Spring Break“ abi komandos ruošiasi jau daugiau nei keletą mėnesių – simuliuojamas garso stiprinimo sistemos dizainas, užtikrinantis geriausią skambesį klausytojui, taip pat, išnaudojant unikalią traukinių depo architektūrą, kuriama išskirtinė renginio scenografija.

Nors vienos dienos festivalio atlikėjų sąrašą sudaro ganėtinai jauni muzikos pasaulio vardai – Free Finga, Junior A, Cheri, Meandi, Angelou ir kiti, „Spring Break“ organizatoriai pabrėžia, jog kiekvienas jų savo pasirodymui ruošiasi itin profesionaliai. Kiekvienas jų turi aiškią viziją, kaip turi atrodyti pasirodymas, tiek iš meninės, tiek iš techninės pusės.

Tiesa, „Spring Break“ – ne pirmas renginys, kurį „Video Architects“ organizuoja traukinių depe. Praėjusią vasarą kartu su „Runemark“ komanda buvo įgyvendintas didžiausias elektroninės muzikos vakarėlis „Next Station“, kuriame pasirodė Ten Walls ir legendinis Dubfire. Ne paslaptis, jog geriausi atsiliepimai apie šį vakarėlį sklando iki dabar.

Asmeninio albumo nuotr. /„Spring break“ festivalio erdvė
Asmeninio albumo nuotr. /„Spring break“ festivalio erdvė

Vienos dienos festivalis „Spring Break“ įvyks jau balandžio 26 dieną, Vilniaus keleivinių traukinių depe. Išskirtinė, beveik 5000 kv. m. dydžio erdvė bus suskirstyta į dvi dalis – lauke visų lauks akį traukiančios šviesų instaliacijos, prodiuserio Vaiper Vitalijaus kuruojama DJ scena, maisto ir gėrimų zonos, o depo viduje įsikurs pagrindinė, specialiai šiam vakarui sukurta festivalio scena, kurioje vienas po kito pasirodys Free Finga, Junior A, Cheri, Angelou, Meandi ir kiti. BIlietus į festivalį platina „Bilietai.lt“.

Prodiuseris Vaiper Vitalijus praveria Vilniaus keleivinių traukinių depo teritorijos vartus ir pasakoja apie išskirtinį, jau kitą savaitę įvyksiantį pavasario festivalį SPRING BREAK.

VIDEO: Festivalis SPRING BREAK | 2019 04 26

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius