Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 05

Išskirtinis pasirodymas, skirtas 15min: gyvai dainą pristatė Dileta ir Leon Somov

Tik 15min skaitytojams – išskirtinis pokalbis su albumą pristatančiais atlikėja Dileta ir muzikos prodiuseriu Leon Somov. Pagreitį įgavęs duetas ne tik aprodė savo darbo muzikinę virtuvę, bet ir gyvai atliko vieną naujojo albumo dainų.

Keletą metų prodiusavęs kitų atlikėjų kūrinius bei įrašęs pluoštą dainų su gerai žinomais Lietuvos muzikinės scenos atstovais, vienas ryškiausių Lietuvos prodiuserių Leonas Somovas-Leon Somov pristato ilgai lauktą albumą. Naujausias Leon Somov darbas „Find You“ – pirmasis pilnas muzikos kūrėjo albumas po penkerių metų pertraukos.

Vos prieš metus prasidėjęs Leon Somov ir dainininkės Diletos bendradarbiavimas materializavosi į naują 7 dainų albumą „Find You“, kuris buvo išleistas visose skaitmeninėse muzikos platformose.

Apie tai pokalbis su muzikantais ir sukasi – naująjį albumą, jo kūrybą, darbą kartu, pandeminius vargus ir džiaugsmus ar tai, kas žiūrovui plika akimi nematoma.

Pokalbį su atlikėjais ir jų gyvą repeticiją galite žiūrėti čia:

VIDEO: Repeticijų užkulisiai: išskirtinė Diletos ir Leon Somov premjera iš studijos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius