Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 13

Įvertinkite: ambicingas reperis Viktoras Bloomfunk pristato kanibališką dainą „Original Hannibal“ ir šokiruojantį vaizdo klipą

Mykolo Riomerio universitete komunikaciją ir kūrybines technologijas studijuojantis ir drabužių dizainą kuriantis 23-ejų Viktoras Bloomfunk pristato pirmą savo repo kūrinį „Original Hannibal“ ir sukrečiantį vaizdo klipą. Kelerius metus kuriantis, tačiau tik dabar viešai pasirodyti nusprendęs atlikėjas tikina į hiphopo kultūrą pažvelgęs naujomis akimis ir jau planuoja tarptautinę karjerą repo pasaulyje.
Viktoras Bloomfunk
Viktoras Bloomfunk / Youtube.com stop kadras
Temos: 2 Hiphopas Muzika

Viktoro Bloomfunk daina „Original Hannibal“ klausytojui pasakoja apie rašytojo Thomo Harriso išgalvotą personažą Hanibalą Lekterį, gąsdinusį žiūrovus autoriaus romanų ekranizacijose. „Kaip žinia, jis gimęs Lietuvoje, tad pagal kilmę yra lietuvis. Kurdamas dainą galvojau, kad būtų visai įdomu pasitelkti šią temą. Dainoje repuoju, kad šis asmuo – galingesnis už bet kurį kitą siaubo filmų herojų“, – Žmonės.lt paaiškina Viktoras Bloomfunk.

Kūrinį iliustruojantis vaizdo klipas – itin neįprastas eilinio žiūrovo akiai. Pats klipe įsiamžinęs atlikėjas čia taškosi kraujais, žudo kitų siaubo filmų herojus. „Šis vaizdo klipas – tikrai dalinai žiaurokas, galbūt netelpantis į tam tikras ribas, neatitinkantis visuomenės normų“, – svarsto reperis.

Kraupius vaizdus vos per 12 valandų jis kartu su komanda nufilmavo Vilniaus Žemųjų Panerių rajone esančiuose rūsiuose.

Per trumpą laiką ir naujasis kūrinys, ir jo vaizdo klipas spėjo sulaukti nemenko atgarsio. „Žmonės gyrė mano dainą. Sakė, kad tai – aukštesnio lygio kūrinys, kad su juo galėčiau plaukti į tuos platesnius vandenis. Kalbant apie vaizdo klipą, dalis žmonių sakė, kad jis tikrai žiaurus, galbūt net amoralus. Tačiau aš į tai žiūriu kaip į kūrybinę medžiagą. Tai neturėtų būti siejama su realybe, nes tai – kūrybos rezultatas“, – tikina Viktoras Bloomfunk.

Išgirsti naują Viktoro Bloomfunk dainą ir pamatyti vaizdo klipą galite čia, o įvertinti – komentaruose.

VIDEO: Viktoras Bloomfunk - „Original Hannibal“

Ners į plačius vandenis

Atsižvelgiant į hiphopo tendencijas, vyraujančias Lietuvoje, nemanau, kad galėčiau čia suburti didelį ištikimų savo gerbėjų ratą.Šiuo metu Viktoras Bloomfunk dirba su penkiais bendraminčiais. Atlikėjas tikina, kad svarbiausia jam – išsiskirti ir nustebinti savo klausytoją: „Mums svarbiausia – originalumas. To ir siekiu muzikoje. Tikrai nesiekiu dainomis „papasakoti istoriją“. Manau, tai – jau atgyvena, banaloka. Aš noriu nustebinti savo klausytoją.“

Mums svarbiausia – originalumas. To ir siekiu muzikoje. Tikrai nesiekiu dainomis „papasakoti istoriją“. Manau, tai – jau atgyvena, banaloka.

Iki šiol Viktoras Bloomfunk dar nėsyk nestovėjo scenoje ir savo kūrybos koncerto metu nepristatė. Tačiau jau dabar planuoja kitų kūrinių pristatymus internete. „Dabar tik bandome judėti į priekį. Ši daina – pirmoji, publikuota viešai ir žinoma platesniam žmonių ratui. Balandžio mėnesį žadame pristatyti naują dainą ir klipą. Šio darbo tematika bus kur kas švelnesnė. Manau, daug kas nustebs, kad pradėjęs nuo tokio žiaurumo taip pasikeisiu“, – žada atlikėjas ir atskleidžia, kad naujoji daina pasakos apie meilę ir paleistuvystę.

Pagrindinis Viktoro Bloomfunk tikslas – siekti tarptautinės karjeros. „Atsižvelgiant į hiphopo tendencijas, vyraujančias Lietuvoje, nemanau, kad galėčiau čia suburti didelį ištikimų savo gerbėjų ratą. Tokios muzikos, kokią kuriu aš, klauso mažuma. Vis dėlto nenorėčiau kalbėti per anksti – kitas kūrinys, kuris netrukus pasirodys, bus visai kitoks ir, galbūt, labiau atitiks dalies žmonių skonį. Tačiau manau, kad užsienyje galėčiau sulaukti kitokių vertinimų, nei čia“, – įsitikinęs reperis.

Todėl, kad išpopuliarėtų užsienyje, jis ir repuoja anglų kalba. „Siekiu išplaukti į kur kas platesnius vandenis. Abejoju, kad sugebėčiau norimą pateikti žinią išreikšti lietuvių kalba. Mūsų kalba nėra lanksti tam tikriems hiphopo stiliams. Be to, anglų kalbą gerai moku“, – sako atlikėjas.

Be meilės hiphopui Viktoras turi ir kitą talentą, koks jis – žiūrėkite galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius