Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 08

Įvertinkite: Anžela Adamovič pristato dainą „Kai išeinu“ ir debiutinį vaizdo klipą

Siekdami pripažinimo, popmuzikos atstovai ryžtasi įvairiausiems, nutrūktgalviškiems sprendimams. Energingoji, grupės „Pop ladies“ narė – Anžela Adamovič ir jos mylimasis, „X faktoriaus“ žvaigždė – Žygimantas Gečas, šį kartą nusprendė itin ekstremaliomis sąlygomis įsikūnyti į mistiškas asmenybes savo naujajame muzikiniame klipe.
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas / Kadras iš vaido klipo

Apsupti miškų, smėlynų, jūros ir šalčio – toks, kaip teigia Anžela, muzikinio klipo režisieriaus, Albino Kirkilo, sumanymas: „Šią temą teko kelis kartus koreguoti, nes pirminis variantas buvo dar labiau mistinis, – juokiasi atlikėja, – Ne paslaptis, kad aš bijau visko, kas susiję su mistika, taigi, iš pradžių, man buvo sunku sutikti su šia mintimi. Labai džiaugiuosi, kad mes išpildėme režisieriaus mintį.“

Vis dėlto ne mistiška aplinka ir jos sukūrimas teikė nerimą. Kaip teigia pati atlikėja, svarbiausia buvo susidoroti su šalčiu: „Tai buvo ko gero didžiausias įmanomas iššūkis muzikinio klipo metu, – pasakoja A. Adamovič, – Tiesą sakant, sėdėjau visą valandą ir morališkai nuteikinėjau save, kad, kai esi vandenyje, 6 laipsniai lauke – visiškas niekis. Teko nejausti kelias minutes kojų, bet aš dėl savo tikslų esu pasiryžusi priimti iššūkius.“

VIDEO: Anžela - Kai išeinu (Official video)

Nors ir muzikinis klipas persmelktas mistika ir gilumu, tačiau meilės jame nepastebėti neįmanoma: „Kiekvienoje situacijoje, kiekviename klipe, o ypač dainoje, kiekvienas galime atrasti sau artimų epizodų, taigi, mes ne išimtis“, – atvirai kalba atlikėja.

„Kokia gyvenime, tokia ir klipe“, – taip apie savo antrosios pusės raganiškąjį vaidmenį atsiliepia humoro jausmo nestokojantis Žygis.

Taip pat klipe pusnuogis nusifilmavęs atlikėjas neslepia, kad prieš filmavimą nesijautė toks drąsus, koks yra gyvenime: „Pirmą kartą, kai perskaičiau scenarijų jausmas tikrai buvo šiek tiek nejaukus, tačiau, kai pats patapau visos „istorijos“ dalimi, jokios baimės neliko, tik malonus prisitaikymas prie vaidmens“, – neslepia „X faktoriaus“ žvaigždė.

Kaip teigia Žygimantas Gečas, vaidyba jam nesvetima, todėl įkalbinėti jo ilgai nereikėjo: „Jokio įkalbinėjimo kaip ir nevyko, tiesiog man pačiam reikėjo poros dienų apsiprasti su šia mintimi. Be to, man įdomi vaidyba, todėl noriu naudoti ir šią saviraiškos formą savo gyvenime“, – ateities planais dalinasi dainininkas.

Paklaustas ar ir gyvenime jį antroji pusė pakelė iš letargo miego, Žygis atsakė šmaikštaudamas: „ Mano kasdienis miegas yra tarsi letargo, – juokiasi atlikėjas, – Miegu labai kietai, todėl labai keista, kad filmavimo metu, ten gulėdamas neužmigau. Šiaip, toje scenoje yra panaudota viena gudrybė, todėl man ji atrodo labai „kietai“! Žinoma, paslapčių niekas neišduoda, todėl, kur paslėpta toji gudrybė, teks paspėlioti“, – mistiškai, kaip ir pats klipas, atsako Žygis.

Besipasakodamas apie patirtus nuotykius filmavimosi metu, Žygimantas Gečas taip pat atskleidė, kad greitu metu išgirsime ir jo naują kūrinį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius