Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 02

Įvertinkite: artėjančių švenčių proga „Liūdni slibinai“ dalijasi daina „Žiemos pasaka“

Prasidėjus švenčių laukimo nuotaikoms „Liūdni slibinai“ kviečia prisiminti, kad džiaugsmas nėra privalomas. Išreikšdami supratimą tiems, kuriuos liūdina Kalėdų šurmulys, atlikėjai dalinasi daina „Žiemos pasaka“ pagal Henriko Radausko eiles. Ironija pasižyminti grupė įspėja, kad perdėti bandymai pradžiuginti liūdintį žmogų gali pridaryti dvigubos žalos.
 „Liūdni slibinai“
„Liūdni slibinai“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Yra žmonių, kurie nemėgsta šventinio šurmulio ir Kalėdų. Bet jis vis tiek yra žmogus ir reikia toleruoti net ir tokius. Nereikia prievartauti iš žmogaus džiaugsmo, jis turėtų užplūsti savarankiškai“, – teigia liūdno ūgio „Liūdnų slibinų“ narys Dominykas Vaitiekūnas.

Liūdnos išvaizdos kolega Vaidas Kublinskas nesidžiaugiantiems švenčių laukimu pataria susitelkti ties mėgstamais dalykais – juk, kai žmonės veikia ką nors įtraukiančio, pranyksta visos bėdos, net jei tai ir pačios Kalėdos. Jokių bėdų šiuo laikotarpiu nepastebi tik „Liūdnų slibinų“ moteris Aistė Lasytė, kiekvienais metais ypatingai besidžiaugianti žiema ir jau nuo vasaros repetuojanti Kalėdų melodijas.

Šventiniams koncertams Vilniuje ir Kaune besiruošiantys „Liūdni slibinai“ dalinasi daina iš rudenį pristatyto dainų rinkinio „Imkit mane ir klausykit“.

Dainą išgirsti galite paspaudę čia.

„Ši daina yra bandymas įtikinti šalia esantį žmogų, kad žiemą, kaip ir vasarą, reikėtų dažniau žiūrėti vienas kitam į akis, o ne dairytis pro langus“, – sako „Metų charizma“ T.Ė.T.Ė apdovanojimuose išrinktas Dominykas Vaitiekūnas.

Pagal Henriko Radausko eilėraštį sukurtą „Žiemos pasaką“ bei dar trylika kūrinių pagal lietuvių poetų tekstus iki metų pabaigos galima nemokamai atsisiųsti iš „Liūdnų slibinų“ svetainės. Rinkinys „Imkit mane ir klausykit“ – grupės dovana gerbėjams praūžusio penktojo gimtadienio proga.

Artistiškais gyvais pasirodymais garsėjantys „Liūdni slibinai“ žiemos šalčiui atsparias savo dainas atliks gruodžio 18 dieną Kalėdiniame koncerte Vilniuje. Gruodžio 31 dieną grupė surengs išskirtinį Naujametinį koncertą su VDU kameriniu orkestru Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius