-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 02

Įvertinkite: atsinaujinusi grupė „Kitokios“ įrašė pirmąją savo dainą „Vasara“

Nors merginų popgrupę „Kitokios“ ir paliko gražuolės Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva, likusios, rodos, vietoje nestovi. Renata Klimaitytė ir Oksana Šklėriūtė surengusios atranką bei susiradusios naujas nares – Alvydą Chmelevskytę ir Rositą Valančiūtę – ėmė ir pristatė savo naujausią šiltajam sezonui skirtą dainą „Vasara“.
„Kitokios“
Grupė „Kitokios“ / D.Čižauskaitės nuotr.

Šia, ką tik iškepta daina, savo socialiniame tinkle „Facebook“ būtent ir pasidalino grupės lyderė R.Klimaitytė. Merginos dainuoja apie ilgai lauktas ir lengvumo suteikiančias atostogas. Šiam kūriniui žodžius rašė Rūta Lukošiūtė, o muziką kūrė Kauno rajono „Božolė“ choro vadovas ir aranžuotojas Karolis Šliažas.

„Išgirdusi naujausios mūsų dainos juodraštinį įrašą nei sekundei nesudvejojau, kad tai – nauja pradžia. Tikrai labai tikiuosi, kad grupei kitais metais pavyks sužibėti „Eurovizijos“ konkurse“, – mintimis dalinosi grupės vadybininkė ir atlikėja Renata.

Grupės narės savaitgalį praleido pajūryje, kur ne tik koncertavo, bet ir filmavo savo naujausios dainos vaizdo klipą. O dainos pristatymui merginos surengė fotosesiją jachtoje.

Tiesa, grupės senbuvė Oksana tikino, kad itin džiaugiasi naujomis narėmis. Mat jos – tikras muzikinio pasaulio atradimas.

„Naujos mūsų mergaitės yra ir kūrybingos, ir balsingos. Vylėmės rasti nares, kurios būtų dar ir supratingos bei atsakingos. Abi komandos narės trykšta noru tobulėti. Visos esame artimos paprastumu bei pomėgiais, tai labai didelis pranašumas. Jau šį savaitgalį turėjome galimybę įsitikinti, kad jaučiamės puikiai ne tik repetuodamos, bet ir kartu leisdamos laisvalaikį“, – kalbėjo O.Šklėriūtė.

Savo nauja patirtimi ir grupės „Kitokios“ darna džiaugėsi ir naujokės. „Dainuodama išlieju širdį, pasikraunu energija, todėl prisijungimas prie grupės man atnešė ramybę. Iš kitų grupės narių jaučiu šilumą, o tai tik suteikia jėgų ir motyvacijos kurti, ne tik pakraipyti klubus scenoje. Norisi pateikti klausytojui muzikos ir įvaizdžio dermę, visapusišką kokybę“, – kalbėjo grupės naujokė A.Chmelevskytė.

Kaip portalas Žmonės.lt rašė jau anksčiau, grupę G.Lebedeva ir I.Burlinskaitė paliko dėl kurį laiką tvyrojusios įtampos ir nesutarimu tarpusavyje. Tuomet  R.Klimaitytė tvirtino, kad dviejų grupės narių netektis – ne pasaulio pabaiga ir prižadėjo grįžti su nauja jėga.

Siūlome jums patiems paklausyti ir įvertinti – grupės „Kitokios“ naują dainą „Vasara“:

VIDEO: Grupės „Kitokios“ daina „Vasara“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius