Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 11

Įvertinkite: Britney Spears vaizdo klipe „Ooh La La“ nusifilmavo su sūnumis

Ketvirtadienį pristatytas Britney Spears vaizdo klipas nuotaikingai dainai „Ooh La La“, kuriame popprincesė nusifilmavo kartu su savo sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu.
Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu
Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

31-erių Britney Spears yra sakiusi, kad dainą „Ooh La La“ parašė savo sūnums – septynerių Seanui Prestonui ir šešerių Jaydenui Jamesui.

„Vaikystėje man labai patiko Smurfai, o mano vaikai dėl jų yra pamišę. Norėjau juos nustebinti ir sudainuoti dainą Smurfų filme. Žinau, kad jiems tai labai patiks“, – MTV yra sakiusi dainininkė.

Trečiadienį Britney Spears su savo gerbėjais pasidalijo vaizdo klipo ištrauka per „Twitter“. „O Dieve, kokie MIELI yra mano berniukai!?“ – tuo pačiu ir tvirtindama, ir laukdama gerbėjų pritarimo rašė dainininkė.

Daina „Ooh La La“ yra įtraukta į animacinio filmo „Smurfai 2“ (org. „The Smurfs 2“) garso takelį. Animacinis filmas visai šeimai kino teatruose pasirodys jau visai netrukus.

Portalas Žmonės.lt kviečia skaitytojus pažiūrėti Britney Spears dainos „Ooh la la“ vaizdo klipą ir įvertinti jį komentaruose:

VIDEO: Britney Spears „Ooh la la“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius