-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 07

Įvertinkite: „Daddy Was A Milkman“ pristato naują dainą ir praneša apie koncertą Latvijoje

Prieš savaitę apie koncertus trijuose didžiuosiuose šalies miestuose paskelbęs „Daddy Was A Milkman“ sulaukė neregėto populiarumo. Publikos susidomėjimas buvo toks didžiulis, kad trumpiau nei per parą buvo parduota daugiau nei pusė visų bilietų. Atlikėjas, nelikus bilietų į koncertą Vilniuje, pranešė apie papildomą pasirodymą sostinėje.
„Daddy Was A Milkman“
„Daddy Was A Milkman“ / Egle Berruti Photography nuotr.

Prieš dvi dienas buvo nupirkti paskutiniai bilietai ir į koncertą Kaune, atrodo, kad netrukus jų gali nelikti ir Klaipėdoje.

Šiandien „Daddy Was A Milkman“ pseudonimu pasivadinęs Ignas Pociūnas ne tik dovanoja visiškai naują kompoziciją „Sleepwalker“, bet ir praneša apie koncertą Latvijoje. Atlikėjas skelbia, kad gruodžio 1-ąją koncertuos Rygos koncertų salėje „Palladium“. Pagrindines Baltijos šalių radijo stotis jau pasiekusios dainos „Sleepwalker“ autorius žada, kad naujasis kūrinys tikrai skambės visuose „Daddy Was A Milkman“ koncertuose: lapkričio 23 d. Kauno Nacionaliniame dramos teatre, lapkričio 24 d. Klaipėdos Koncertų salėje, gruodžio 1 d. „Palladium“ salėje Rygohe ir gruodžio 6-ą bei 8-ą d. Vilniaus klube „Tamsta“.

Bilietus į „Daddy Was A Milkman“ koncertus Kaune, Klaipėdoje, Rygoje ir Vilniuje jau galima įsigyti visose „Bilietų pasaulio“ kasose ir internetu.

VIDEO: Daddy Was A Milkman feat. Justinas Jarutis - "Sleepwalker"

Naujoji daina „Sleepwalker“ yra įrašyta bendradarbiaujant su kitu lietuvių muzikantu – roko grupės „Freaks on Floor“ lyderiu Justinu Jaručiu. „Daddy Was A Milkman“ neslepia, kad ji gimė po stipraus ginčo.

„Kūrinį parašyti paskatino stiprus ginčas. Toks, kai nesutarimai pasiekia tokį lygį, kuomet nebekreipiamas dėmesys į tai, ką sako kitas žmogus, tiesiog jo nebegirdi ir "išsijungi". Užsiunti taip, kad mintimis jau esi velniai žino kur, tik ne čia ir ne dabar“, – pasakoja Ignas Pociūnas.

Egle Berruti Photography nuotr./„Daddy Was A Milkman“
Egle Berruti Photography nuotr./„Daddy Was A Milkman“

Atlikėjo teigimu, nepaisant šios būsenos, kurią jis pavadino „sleepwalking air“ – lunatikavimu arba vaikščiojimu oru miegant – ji visvien reikalinga ir veda ten pat: į susitaikymą, atvirumą ir geresnį tarpusavio supratimą.

„Esame vienas kito spalvos, garsai ir paslaptys, o skirtingomis nuomonėmis ir požiūriais tik papildome vienas kitą. Dėl to tai, kas laukia ateityje, bet kokiu atveju, bus tik gerai“, – sako I.Pociūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius