Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 23

Įvertinkite: Dagna pristato koncertinę dainos „Sisterhood“ versiją

Jau šį rudenį planuojamas išleisti Dagnos albumas kol kas garsiai skamba įrašų studijose, tačiau pirmoji daina „Sisterhood“ jau surado kelią į atlikėjos klausytojų širdis.
Dagna
Dagna / Asmeninio albumo nuotr.

Electro/pop stilių pasirinkusios dainininkės didžiausias noras, jog bet kokiose scenose, tiek didžiųjų festivalių, tiek pogrindžio, skambėtų įvairi muzika. Dagnos nuomone, įvairiapusiškumas – viena patraukliausių atlikėjo savybių. Jos repertuare gali būti tiek baladės, tiek dainos šokių aikštelei, o kadangi šiuo metu dainininkė studijuoja klasikinį vokalą, ateityje bus galima išgirsti ir klasikos kūrinių. 

„Sisterhood“ – daina apie naktį, šokį ir moteris, apie norą šėlti ir nerūpestingas mintis. „Džiaugiuosi, jog atradau bendraminčių, kuriuos ir matysite šiame vaizdo įraše. Taip pat dėkoju visai radijo stoties Lietus komandai, padėjusiai įgyvendinti mano didelį norą pasidalinti gyvo garso klipu“, – sako ji.

Dagna subūrė išties įspūdingą muzikantų komandą, jos muziką atlieka Darius Rudis, Paulius Vaicekauskas, Andrius Murencevas, Vytis Smolskas, Jievaras Jasinskis, Liutauras Janušaitis, Gaudrė Vaitkutė, bei Algė Matekūnaitė. Kūrinio autoriai Jievaras Jasinskis ir Dorotėja Būdaitė teigia, jog Dagnos įspūdingas vokalas yra tik vienas iš sėkmingo bendradarbiavimo aspektų.

VIDEO: GYVAS LIETUS-DAGNA "Sister Hood"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius