Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 26

Įvertinkite: dainininkė iš pajūrio Elvina Milkauskaitė pristato Deivydo Zvonkaus sukurtą dainą „Jausk malonumą“

Jauna dainininkė iš pajūrio Elvina Milkauskaitė Lietuvos muzikos padangėje pirmuosius žingsnius jau yra žengusi. Festivalyje „Palanga 2010“ ji buvo pripažinta „Šlagerių princese“, dalyvavo muzikinio TV projekto „Lietuvos balsas“ pirmajame sezone ir ten pasiekė pusfinalį. Atlikėja svajoja išleisti savo pirmąjį albumą, įrašinėja naujas dainas. Šiandien Elvina jums pristato šviežutėlę dainą „Jausk malonumą“, kurios žodžius ir muziką sukūrė kompozitorius Deivydas Zvonkus.
Elvina Milkauskaitė
Elvina Milkauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Tikrai mėgaujuosi kiekviena diena ir jaučiu didelį malonumą gyventi, man niekada netrūksta linksmų nutikimų, potyrių. Bet nepaisant viso to, kuo džiaugiuosi, vis dar  nerandu to vienintelio, o gal tiksliau santykiai nesusiklosto taip, kaip norėčiau, nes esu užkietėjusi svajotoja, dėl to kartais užsidedu rožinius akinius ir daug kuo nusiviliu. Kartais būnu per gera ir naivi ir panirusi į prisiminimus suprantu, kad išties amžino nieko nebūna – gyvenimas kaip iš dainos žodžių.

Kadangi dabar vasara, daugelis nori linksmintis, surasti savo meilę ar tiesiog gerai praleisti laiką – šis kūrinys kaip tik visiems žaismingiems žmonėms, kurie kaip ir aš stengiasi išnaudoti visas galimybes. Daina atspindi ir mano požiūrį: šiandien reikia džiaugtis. Aplink mane esantys žmonės ne kartą sakė, jog moku įkvėpti kitus ir įpūsti pozityvumo. Ir nors daina linksma, ji įkvėpta ir ne tokių linksmų išgyvenimų, kuomet atrodo randi savo laimę, tačiau ji tave nuvilia.

Tuomet būna sunku, pradedam save kaltinti dėl naivumo, dainos autorius atskleidė mano asmeninę patirtį tik įdėjo ją į kitokius rėmus ir nuspalvino ryškiomis spalvomis, nes nebūtinai tokie išgyvenimai turi sutilpti į lyrines melodijas ir nuteikti negatyviai. Reikia stengtis nesigręžioti atgal, o žengti į priekį“, – atvirauja Elvina Milkauskaitė.

Atlikėja yra laiminga galinti pristatyti žmonėms šį naują kūrinį „Jausk malonumą“ ir tikisi gerbėjų palaikymo:

VIDEO: ELVINA MILKAUSKAITĖ - jausk malonumą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius