Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 24

Įvertinkite: „Dapa Deep“ pristato dainą „Togehter“ ir naują vokalistą Deividą Valmą

„Dapa Deep“ – puikiai žinomas projektas elektroninės šokių muzikos srityje ir jau subūręs nemažą ratą gerbėjų tiek Lietuvoje, tiek ir už jos ribų. Iki šiol projektą sudarė du nariai: Darius ir Paulius, tačiau kolegos nusprendė eiti savais keliais. Tačiau talkinti Dariui į grupę atėjo naujas vokalistas Deividas ir jiedu pristato naują dainą „Together“.
Darius ir Deividas Valmas
Darius ir Deividas Valmas / Dariaus Beinoravičiaus nuotr.
Temos: 1 Muzika

Ar „Dapa Deep“ projektas tęs savo veiklą ir kokie artimiausi jų planai? Klausiama projekto nario Dariaus.

Kaip išgyvenate šio ilgai trukusio muzikinio projekto skyrybas su kolega? Kokia to priežastis?

Sveiki! Gyvenu tikrai gerai! O dėl skyrybų tai verkiu kampe kasdien (juokiasi).

Iš tikrųjų tai viskas gerai, mes nesipykstam ir toliau palaikom draugiškus santykius, nes niekada nemaišėme darbo su draugyste.

Priežastis – kitas pastovus darbas, kuris reikalauja daug laiko, tad muzikai jo beveik nelieka.

Dažniausiai, po grupės narių palikimo vyksta įvairūs pasikeitimai. Gal yra naujas kūrėjas, kuris pakeis Paulių? Ar keisis projekto pavadinimas?

Manau susisuksiu ir vienas, tad naujo nario neieškosiu. O pavadinimas tikrai nesikeis, nes žmonėms jau esu gana gerai žinomas, o nuo nulio pradėti kažkaip nesinori...

Ar gerbėjai dar išgirs „Dapa Deep“ muzikos? O gal ji bus su naujais muzikos prieskoniais?

Projektas tikrai nemirė, kadangi visas kūrybos pagrindas buvo mano sfera, tad ir toliau kursiu, koncertuosiu ir stengsiuosi nenuvilti klausytojų! O prieskonių visada ieškau ir tikrai bandysiu atrasti vis kažką naujo ir gražiai skambančio.

Dariaus Beinoravičiaus nuotr./„Dapa Deep“
Dariaus Beinoravičiaus nuotr./„Dapa Deep“

Kokie artimiausi planai šiuo metu?

Na, bus tikrai daug naujos muzikos, kadangi įrašinėjame ir su vokaliste Monee, ir su nauju vokalistu Deividu Valma. O po Naujųjų pristatysime ir albumą.

Paminėjote vokalistę Monee. Papasakokite apie ją šiame projekte plačiau.

Monee – nuoširdi, muzikali ir nuolat trykštanti entuziazmu mergina. Ji dalyvavusi televiziniame projekte „Lietuvos balsas“ ir net po jo nenustoja tobulėti. Ji pasirodo ir įvairiuose restoranuose bei privačiuose renginiuose, kur dalinasi dainomis, pripildytomis ir gitaros skambesio. Manau, kad dainavimas jai tapęs pačiu svarbiausiu hobiu jgyvenime. Su Monee koncertuojame jau beveik 3 metus. „Dapa Deep“ ir Monee projektas yra labiau komerciškas negu įprastas „Dapa Deep“ skambesys. Publika, kuriai pasirodome, reikalauja žinomos ir naujos, populiariosios muzikos. Taigi programoje turime paruošę nemažai šių dienų hitų. Žinoma, tik su Dapa prieskoniais.

Dariaus Beinoravičiaus nuotr./Darius ir Monee
Dariaus Beinoravičiaus nuotr./Darius ir Monee

Deividas Valma – naujasis Jūsų vokalistas. Pasakokite plačiau kaip susipažinote ir kaip sekasi dirbti kartu?

Dabar Deividą galime pamatyti dalyvaujantį „X Faktoriuje“, kur jis jau pateko net į patį finalą! Na o aš jį pastebėjau gerokai anksčiau karaoke vakaruose, kadangi dirbu garsistu viename iš Vilniaus barų. Pirmas įspūdis – geras balsas, tačiau vertinti iš vienos sudainuotos dainos yra sunku, tad dar keletą mėnesių stebėjau ir klausiau jo atliekamų dainų karaoke. Tik tada nusprendžiau pasiūlyti įrašyti kūrinį su „Dapa Deep“. Aš jau turėjau sukūręs tekstą bei vokalo melodiją vienam kūriniui ir kažkaip pagalvojau, jog Deividas turėtų puikiai skambėti. Na ir šiai dienai turime gana neblogą rezultatą – kūrinys „Together“, kurį ir norėtume visiems pristatyti.

Dapa Deep – „Together“

VIDEO: Dapa Deep feat. Deividas Valma - Together

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius