Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 09

Įvertinkite: Eglija Vaitkevičė perdainavo Doris Day dainą „Perhaps, Perhaps, Perhaps“

Lietuvos pramogų pasaulio atstovė Eglija Vaitkevičė pristato savo nostalgišką retro dainų programą. Atlikėja pasakoja, jog jau daug metų žavisi senojo Holivudo žvaigždėmis, muzika, filmais, kostiumais, retro dvasia, todėl savo klausytojams ir žiūrovams pristatys Marilyn Monroe, Doris Day, Nancy Sinatra, Dalida ir kitų atlikėjų populiarias dainas. Skambės džiazo, svingo bei „big bendo“ melodijos.
Eglija Vaitkevičė
Eglija Vaitkevičė / Ilmio Ilmito, Vilnius Lifestyle nuotr.

„Labiausiai noriu savo pasirodymuose atskleisti senųjų Holivudo žvaigždžių talentus: šokį, vaidybą, dainavimą bei kostiumus. Dainas atlieku anglų kalba, taip pat mokinuosi prancūzų, o vėliau planuose įrašyti keletą dainų ir vokiečių kalba. Šie pasirodymai, jų improvizacija ir kūrimas – tai mano aistra, hobis...“, – pasakoja dainininkė Eglija.

Ilmio Ilmito, Vilnius Lifestyle nuotr. /Eglija Vaitkevičė
Eglija Vaitkevičė

Pasirodymu metu atlikėja persikūnys į praėjusio amžiaus vidurio atlikėją. To laikmečio nuotaiką kurs kruopščiai parinktas „retro-glamūrinis“ įvaizdis, kostiumai, detalės. Kartu su atlikėja programoje dalyvauja talentingos šokėjos, kurios dar labiau sustiprins retro dvasią pasirodymo metu.

„Šis projektas – tai pradžia. Norime generuoti dar daugiau koncertų, atsižvelgti į klausytojų poreikius, įtraukti džiazo, bliuzo ritmų, išplėsti pasirodymą naudojant vaidybos elementus, mizanscenas, – užsidegimo neslepia dainininkė. – Aš save laikau pirmiausia dainininke, tačiau šiame šou pasirodyme noriu įtraukti kiek įmanoma daugiau veiklų. Juk būti savimi kartais tampa nuobodu ir tuomet taip gera įsikūnyti į kitą personažą.“

Komentaruose skaitytojus kviečiame įvertinti E.Vaitkevičės dainą ir palyginti ją su originalia kūrinio versija.

VIDEO: Eglija Vaitkevičė - Perhaps, Perhaps, Perhaps

VIDEO: Doris Day ~~~ Perhaps Perhaps Perhaps

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius