Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 03

Įvertinkite: gimtadienio proga Monika Linkytė gerbėjams dovanoja dainą „Po dangum“

Dainininkė Monika Linkytė, birželio 3-ąją švenčianti 23-ąjį savo gimtadienį, gerbėjams skiria dovaną – naują dainą „Po dangum“.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Stop kadras

„Mieli mano, šiandien man išties ypatinga diena, nes švenčiu savo 23-ąjį gimtadienį, na, o pirmuosius metus pradeda skaičiuoti visiškai nauja mano daina. Daina, kurios kiekvienas žodis yra dalis manęs (šypsosi). Tegu tai būna mano dovana jums, už tai, kad esat, nes tie praėję 22 metai nebūtų tokie be kiekvieno mano gyvenime sutikto žmogaus, ar nutikusio įvykio. Manau, jog viskas, kas atsiranda ar su kuo tenka atsisveikinti šiam gyvenime, neveltui yra mano kelionės draugas, ar trumpas tarpsnis.

Per šiuos metus pagaliau supratau vieną labai gerą taisyklę: niekuomet nereikia išsižadėti savo svajonių ir niekad nereikia bijoti klaidų, nes būtent jos dažnai mums atveria geriausius sprendimus. Niekada nereikia norėti apsimesti, nes nuoširdumas yra pats didžiausias ir tikiausias ginkas, kurį mes kiekvienas turime ir dažnai pamirštame (šypsosi). Ir žinoma, ačiū Leon Somov & Jazzu, kad buvot, esat ir būsit kartu su manim. Tegu vasaros naktim klausysit šitą dainą ir jausit.. Po dangum...“ – socialiniame tinkle pasidalinusi naujuoju kūriniu rašė M.Linkytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: 23-iąjį gimtadienį švenčianti Monika Linkytė sau linki turėti tvirtą nuomonę ir mokėti ją apginti

Žmonės.lt kviečia pasiklausyti naujojo M.Linkytės kūrinio ir įvertinti jį komentaruose!

VIDEO: Monika Linkytė - Po dangum

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius