-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 23

Įvertinkite: grupė „Antis“ pristato naują dainą „Muzika“

Viena populiariausių Lietuvos grupių „Antis“, išleidusi savo naują albumą „Baisiai džiugu!“, radijo stotims pristatė antrąjį šio albumo radijo singlą „Muzika“. Lyginant su pirmuoju singlu „Žaislas“, tai – gerokai lengvesnė daina, antiškai romantiška baladė, tinkama ir artėjančioms Valentino nuotaikoms.
„Anties“ koncerto akimirka
„Anties“ koncerto akimirka / Žmonės.lt/Martyno Siruso nuotr.

„Meilė nėra santykiai mėgstu-nemėgstu. Meilė yra būsena. Švytėjimas. Tai taip paprasta. Kaip fizikoje – kad lemputė šviestų, reikalinga įtampa tarp dviejų polių“, – taip apie naują dainą pasakojo Algirdas Kaušpėdas.

Naują grupės kūrinį klausytojai jau gali išgirsti įvairių radijo stočių eteriuose. Dainai „Muzika“ sukurtas ir vaizdo klipas, nufilmuotas „Anties“ koncerto Katedros aikštėje metu.

VIDEO: Grupė „Antis“ – „Muzika“

Muzikos kritikai „Anties“ albumą „Baisiai džiugu!“ įvertino kaip vieną geriausių ne tik pernai Lietuvoje, bet ir visoje  grupės diskografijoje. Prieš dvi savaites įvykusiuose M.A.M.A. apdovanojimuose „Antis“ laimėjo metų roko/alternatyvos nominacijoje. Grupei taip pat buvo įteikta statulėlė už nuopelnus lietuviškai muzikai.

Pačioje metų pabaigoje grupė savo gerbėjus nudžiugino išleidusi CD+DVD formatu ir koncertinį albumą „2xANTIS“, kuriame naujuosius singlus „Muzika“ bei „Žaislas“ galima išgirsti skambant koncertiniame atlikime.

Abu naujieji „Anties“ albumai „Baisiai džiugu!“ ir „2xANTIS“ yra pasiekę platinimo taškus ir taip pat  išleisti „iTunes“, „Spotify“, „Amazon“ bei kituose interneto servisuose. Šių albumų platinimo vietų sąrašą galima rasti oficialioje „Anties“ svetainėje www.antis.lt.

VIDEO: Antis | Žaislas (gyvai Katedros aikštėje, Sostinės dienos 2013 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius