2014 07 09

Įvertinkite: grupė „Kitokios“ pristato naują dainą „Aukščiau dangaus“ ir vasarišką fotosesiją

Merginų grupė „Kitokios“ jau beveik įpusėjusią vasarą akimirkai nori sustabdyti pateikdamos savo gerbėjams naują dainą „Aukščiau dangaus“ ir itin vasarišką fotosesiją, kuri tikrai bent kelioms akimirkoms padės pajusti tikrąjį vasaros alsavimą.
Grupės „Kitokios“ merginos
Grupės „Kitokios“ merginos / „Vaiste Fotografija“ nuotr.

„Fotosesijos idėja tokia pat, kaip ir naujoji daina „Aukščiau dangaus“ – atspindinti pakylėjimo, malonumo, laisvės, poilsio, euforijos būseną. Vieta taip pat pasirinkta neatsitiktinai – ji nesugadinta pompastikos, netikrumo, aplink viskas iš gamtos, veiksmas vyksta jos apsuptyje“, – portalui Žmonės.lt apie itin vasarišką fotosesiją ir dainą pasakojo „Kitokių“ narė Alvyda Chmelevskytė.

Atlikėja pasakojo, kad fotosesija buvo kupina naujų įspūdžių, mat ir pati fotografavimo technika grupės merginoms buvo nauja ir dar neišbandyta.

„Fotosesiją įamžinome tikra ta žodžio prasme iš dangaus. To dar nebuvome nei mačiusios nei dariusios, nes fotosesija buvo atlikta pasitelkus naujas technologijas – filmavimą iš oro mūsų jau šeimos nare tapusios fotografės V.Aistės ir Flymedia komandos pagalba“, – gerais įspūdžiais apie darbą dalijosi Alvyda.

Grupės lyderė Renata Klimaitytė apie naująją fotosesiją taip pat negailėjo gražių žodžių ir pasidžiaugė, kad merginoms pavyko padaryti tokį gražų, vasarišką ir natūralumu spindintį darbą.

„Vaiste Fotografija“ nuotr./Renata Klimaitytė
„Vaiste Fotografija“ nuotr./Renata Klimaitytė

Prie to, anot merginų, labai prisidėjo lietuvių kūrėjų darbai – drabužiai ir aksesuarai. Atlikėjos taip pat dėkojo buvusiai savo grupės narei Guostei Abeciūnaitei-Dilienei, kuri išryškino jų veidus dailiu makiažu.

„Mes visuomet palaikome lietuvių dizainerius, nes visada norime natūralumo. Kam ieškoti grožio toli jei jis yra visai čia pat. Labai didžiuojamės tokių žmonių darbais ir jaučiame didelę pridėtine vertę juos dėvėdamos. Niekada nevilkėčiau neoriginalaus dirbinio ar drabužio padirbtu prekės ženklu, nes paprasčiausiai jaučiuosi nepatogiai, tuo pačiu su didžiausiu malonumu pasidalinčiau originalu ir dar lietuvišku. Kai derinome aksesuarus „Toma accsessories“  butike mums raibo akys, nes buvo tiesiog nesuvokiama ir taip miela pagalvojus, kaip žmogus gali taip unikaliai sukurti savo rankomis kiekvieną dirbinį, jie net kvepia kažkokia romantika iš knygos puslapių. Neatsitiktinai pasirinkome ir „Ellen – megzta mada“ nėrinukus, nes manau, jog kiekviena dama gali tokį nertą triko pritaikyti prie klasikinių šortukų į darbą biure ir, žinoma, prie plevėsuojančio sijono į pievą. Mes taip dažnai tiesiog pamirštame, ką turime savo – papročius, raštus, galimybes. Be galo malonu pasipuošti tų žmonių dirbiniais, kurie diktuoja skanią ir savitą madą“, – dėstė R.Klimaitytė.

„Vaiste Fotografija“ nuotr./Grupės „Kitokios“ merginos
„Vaiste Fotografija“ nuotr./Grupės „Kitokios“ merginos

Merginos džiaugėsi ne tik naująja fotosesija, bet ir, žinoma, daina. „Ji visiškai kitokia negu mūsų kitos dainos. Šį kartą eksperimentavome pasirinkdamos naują muzikos prodiuserį Sunforrent, kuris parašė šiai dainai muziką ir žodžius. Neabejotinai šios dainos klausytojais bus lojalūs mūsų gerbėjai tie kurie pagal savo išgyvenimus atras šią dainą savo širdyse“, – sakė grupės narė Oksana Šklėriūtė.

VIDEO: Kitokios - Aukščiau dangaus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius