Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2013 01 14

Įvertinkite: „Studentės“ pristato dainą „Alpstu“ ir ragina seksualumą taupyti išrinktiesiems

Merginų grupė „Studentės“, pristatydamos savo dainą „Alpstu“, atvirai prabilo apie seksualumą ir savo požiūrį į moterišką grožį. Merginos pasakojo, kad dažnai susilaukia priekaištų dėl pernelyg vaikiško sceninio įvaizdžio.
Grupė „Studentės“
Grupė „Studentės“ / Organizatorių nuotr.

„Kai kurie koncertų organizatoriai tiesiai šviesiai rėžia, kad grupė „Studentės“ tinka tik vaikų arba močiučių renginiams, nes, anot jų, stokoja seksualumo. Keista girdėti tokias kalbas. Nejaugi Lietuvoje seksualu būti bukai, pusnuogei ir nepataikančiai net į nuosavą fonogramą gražuolei? Manau, kad pikti komentatoriai užsprings po šitų mūsų žodžių, bet esant scenoje tikrą seksualumą skleidžia ne kūno linijos, o asmenybė, talentas, nuoširdumas. Mes galim išsirengti, galim raitytis, galim paprašyti, kad mūsų vadybininkė Laima dėvėtų tik „miniakus“, tarp kitko, jai tinka, bet manom, kad nuo to laimingesnė taps tik neišprususi ir neišauklėta visuomenės dalis, o tokių yra mažuma. Mes niekada nepamirštam, kad į mus žiūri ir lyguojasi kitos jaunos merginos, todėl linkim ir joms tikrą seksualumą puoselėti ir taupyti savo išrinktiesiems. Kas liečia sceninį „Studenčių“ įvaizdį – tie kas yra buvę mūsų koncertuose pritars, kad pasirodymo metu tikrai visko pakanka“, – teigia merginos.

Daina „Alpstu“, anot „Studenčių“, puikiai atskleidžia kas yra gražaus, mielo ir seksualaus jų gyvenimuose šiuo momentu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius