Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 01 17

Įvertinkite: Ironvytas ir Raminta Blažytė pristato naują vaizdo klipą „Pasakyk“

Neseniai trečiąjį albumą išleidęs Ironvytas pristato naują dainą „Pasakyk“, kurią įrašė kartu su Raminta Blažyte. Nors tai jau 24 muzikinis vaizdo klipas reperio karjeroje, jaudulio prieš premjerą sulaikyti vistiek nepavyko. „Tai jau 9 darbas, kurį įgyvendinome kartu su Vilmantu Grubiu. Žinau, kad savo darbą jis visada atlieka puikiai, bet vistiek šiek tiek jaudinausi“, – sako atlikėjas.
Ironvytas ir Raminta Blažytė
Ironvytas ir Raminta Blažytė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Ironvytas

Ironvytas pasakoja, kad jau kurdamas šią dainą įsivaizdavo aikštelėje besisukančių šokėjų porą. Anot jo, tai geriausiai atvaizduoja kūriniu norimus perteikti išgyvenimus.

Į vaizdo klipo filmavimą reperis pakvietė ilgametę patirtį sportiniuose šokiuose turinčią ir šokio ant stulpo „RAI“ studijai vadovaujančią Iloną Radavičiūtę. Na, o ji padėjo surasti sau porą – profesionalų šokėją ir šokių mokytoją Justą Girdvainį.

Įvertinkite kūrinį:

VIDEO: Ironvytas - Pasakyk feat. Raminta Blažytė (Official video 2019)

„Tai yra vienas įsimintiniausių kūrinių iš trečiojo albumo. Kai parašiau šią dainą, net neabejojau, kas atliks jos priedainį. Tai – mano scenos kolegė Raminta Blažytė. Kiek bendrų dainų esame įrašinėję, visos jos tapo itin klausomos. Tad net neabejoju, kad ši daina taip pat nebus išimtis“, – tikisi reperis.

Raminta neslepia, kad įsijausti į kūrinio emociją nebuvo lengva, juk dirbant su Ironvytu niekuomet netrūksta geros nuotaikos ir juoko.

„Jis vis ragino mane susikaupti ir įsijausti į bjauriai susiklosčiusius santykius kenčiančios ir dėl to kaltos nedorėlės vaidmenį. Tačiau tuo pačiu ir juokino, todėl teko suraukti antakius ir įsivaizduoti, kaip jausčiausi, jeigu būčiau rimtai prisidirbusi ir neturėčiau galimybės susigrąžinti mylimo žmogaus.

Filmuojant vaizdo klipą reikalai ėjosi sparčiau. Juk viskas vyko vėlyvą rudenį, jau gerokai sutemus. Dirbtinėms šviesoms apgaubus mišką, mistišką, niūrią nuotaiką pagauti buvo lengviau“, – pasakoja Raminta.

Asmeninio albumo nuotr. /Raminta Blažytė
Asmeninio albumo nuotr. /Raminta Blažytė

Ironvyto vaizdo klipo operatoriumi vėl tapęs „Gruvi Media“ įkūrėjas V.Grubys džiaugiasi atrastomis lokacijomis. „Eilinį kartą dirbant su Vytu netrūko nuotykių. Aš geriau patylėsiu, kokius specialiuosius efektus teko pasitelkti... Kai kuriems kūrybinės komandos nariams net teko paaukoti sveikatą. Šaunu dirbti su profesionalais – tiek šokėjais, tiek atlikėjais.

Klipo konceptas įdomus, laikas prabėgo greitai, produktyviai ir nuotaikingai. Galiausiai filmavimą užbaigėme besišnekučiuodami miške prie šildytuvo. Džiugu, kad su kiekvienu projektu vis paauginame komandą bei savo ambicijas. Manau, Vytas sutiks, kad neišvengiamai artėjame prie didesnių projektų, gal net filmo“, – užuominomis dalijasi Vilmantas.

Dramatišką vaidmenį klipe atlikęs profesionalus šokėjas J.Girdvainis giria savo partnerę – su Ilona atrasti reikiamą dainos nuotaiką buvo labai lengva.

„Abu esame ilgamečiai šokėjai, todėl įsijausti buvo nesunku. Be abejo, čia labai gelbėjo ir parinkta aplinka. Beje, turiu prisipažinti, kad kartais mėgstu paklausyti lietuviško repo, o Ironvytas – vienas mėgiamiausių šio stiliaus atlikėjų“, – sako šokėjas.

Asmeninio albumo nuotr. /Klipo „Pasakyk“ akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Klipo „Pasakyk“ akimirka

I.Radavičiūtei filmavimas taip pat pralėkė žaibiškai. „Tai buvo paskutinė šilta rudens diena. Nuostabus oras, gerai nusiteikusi komanda. Ir nesvarbu, kad tiek su Justu, tiek su Vilmantu teko filmuotis pirmą kartą.

Negailėjome laiko šokio paruošimui ir buvome aiškiai apsitarę, kokios poros įvaizdį norime sukurti. Todėl viskas gavosi labai natūraliai. „Pasakyk“ – mano mėgstamiausia „Ironvytas 3“ albumo daina. Vos ją išgirdusi, pajaučiau nuotaiką, kurią norėčiau atvaizduoti šokdama“, – sako Ilona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius