Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 14

Įvertinkite: Julijos Jegorovos naujoje dainoje – elektroninė rauda skausmingai meilei

Laimėjusi muzikinį projektą „Lietuvos Balsas“, Julija Jegorova pagaliau gali džiaugtis pagrindiniu apdovanojimu – albumu. Tiesa, jį norintys išvysti ir išgirsti dar turi palaukti šio, vasario 14 d. vakaro, o nekantraujantiems Julija Valentino dienos proga siunčia naujausią savo kūrinį „Kad neskaudėtų“.
Julija Jegorova
Julija Jegorova / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Ne visos Valentino dienos būna apipintos širdelėmis, ne visos meilės būna tik šiltos ir laimingos. Tačiau bet kuriuo atveju, daina – apie visiems pažįstamą jausmą, tiesiog gal kiek kitokį“, pasakojo atlikėja.

Elektroninį dainos skambesį kūrė šiuo metu Kanadoje dirbantis prodiuseris Jogaila Milkeraitis. „Visas albumo stilius – electro, sintetinis skambesys, taigi ir ši daina – ne išimtis. Pats kūrinys šiek tiek primena maldą, tačiau tokią, kuri tarsi kalbama sintetinėje koplyčioje, paskanintą elektroniniais trupiniais. Julijos balsas įrašų metu natūraliai gavosi subtilesnis, mažiau agresyvus, pažeidžiamas. Manau daina tiks Valentino dienos vienišiams ir paliktiesiems“, juokavo albumo kūrybos prodiuseris, „Show Makers Akademijos“ vadovas Šarūnas Kirdeikis.

„Žodžius rinkau atsargiai, norėjosi paprastumo, išvengti tūkstančius kartų jau skambėjusių frazių apie meilę. Man tai – tarsi aliuzija į raudą ar net aimaną, tiesiog dvidešimt pirmojo amžiaus fone“, mintimis dalijosi dainos teksto autorė Berta Timinskaitė.

Kviečiame Žmonės.lt skaitytojus pasiklausyti naujos Julijos dainos ir įvertinti ją komentaruose.

VIDEO: Julija Jegorova – „Kad neskaudėtų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius