Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 18

Įvertinkite: Jurgis Brūzga pristato dainą „Vakare“

Dainininkas Jurgis Brūzga su skaitytojais dalinasi nauja vasariška daina „Vakare“ bei ją pristatančiu nuotaikingu vaizdo klipu. Pasak dainininko, praėjo nemažai laiko kol susikaupė kūrybinės energijos ir atsirado noras vėl pradėti dainuoti savos kūrybos, o ne tik užsienio atlikėjų dainas.
Jurgis Brūzga
Jurgis Brūzga / Tomo Nenartovič nuotr.

„Ši daina yra mano ir gero bičiulio kompozitoriaus Mariaus Leskausko bendras darbas. Dainai tekstą parašiau aš, o muziką – Marius. „Vakare“ yra lengva, vasariška daina. Tai – gero oro ir nuotaikos kūrinys, kurio galima klausytis ne tik gulint paplūdimyje, bet ir vaikščiojant saulėtą dieną mieste. Norėjome sukurti dainą tinkamą judesiui, todėl prieš ją pristatydami įsitikinome, ar ši daina iš tiesų yra tinkama šokti.

Galbūt ateityje dainai sukursime rimtą vaizdo klipą, panaudodami šią filmuotą medžiagą. Paintriguosiu, jog „už kadro“ liko tikrai neblogų vaizdų...“.

Šiuo metu atlikėjas įrašinėja naujas dainas ir ateityje tikisi išleisti albumą, nes tai, pasak Jurgio, yra dainininko vizitinė kortelė.

Žmonės.lt skaitytojus kviečia komentaruose įvertinti Jurgio dainą „Vakare“.

VIDEO: Jurgis Brūzga „Vakare“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius