Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 18

Įvertinkite: Kasteto ir Donciavo duetas pristato dainą „Pozityvas“ ir vaizdo klipą

Duetas „Kastetas Vs. Donciavas“ daugiau kaip prieš pusę metų išleido savo pirmąjį singlą „Skolon“, kuris ne tik vis dar sukasi radijo stočių grojaraščiuose, bet ir buvo pasiekęs topų pirmąsias vietas. Po pusmečio pertraukos, grupė išleidžia antrąjį savo singlą „Pozityvas“. Naujas kūrinys į pasaulį paleidžiamas kartu su vaizdo klipu.
Klipo filmavimo akimirka
Klipo filmavimo akimirka / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Kūrinio tematika išlieka panaši, kaip ir pirmojo – kasdienės realijos persipynusios su atlikėjų gyvenimiškąja filosofija. Kastytis Sarnickas – Kastetas paklaustas, kodėl „Pozityvas“, atsako: „Todėl, kad pastaruoju metu tai tapo lyg mano moto. Kiekvieną kartą, kur nors keliaudamas nesvarbu į koncertinį turą, turistinę kelionę ar tiesiog į restoraną, kritiniu atveju, visada sau pasakau: „Pozityvas“. Soundchekas vėluoja 3 valandas? Nieko tokio, aš pozityvas! Mano užsakymą vėl sumaišė barmenė? Nieko tokio, aš pozityvas! Kiekvieną kartą, kai kas nors iš draugų dėl ko nors susinervina ir pradeda kelti bangas, mes vienas kitam sakom "Pozityvas!". Ir tai tikrai padeda!“

„Su „G&G Sindikatu“ vaizdo klipų teturime vos kelis. Šis yra pirmasis mūsų dueto klipas todėl norėjome išgauti ir perteikti mus varančią emociją. Nekėlėm sau konkrečios užduoties, ką norime parodyti ar išsakyti vaizdu. Tiesiog kaip ir kurdami savo kūrinius, taip ir filmuodami, norėjome gerai praleisti laiką, tą ir darėme“ – dalinosi mintimis grupės prodiuseris Donatas Juršėnas-Donciavas.

„Šios dainos klipas tai, ko gero, mūsų duoklė muzikinei, kūrybinei pradžiai. Pirmasis klipas su pirmosios grupės laikų pėdsakais. Norėjome prisiminti tuos laikus, kai grodami pankroko grupėje „Marichuana“ svajojome susukti video klipą, bet niekas iš draugų ir pažįstamų neturėjo video kameros. Gerai, kad dabar mums gali pagelbėti senas kovos bičiulis iš hip-hop'o grupės „Omerta“ Julius“, – juokavo duetas.

Kasteto ir Donciavo pirmosios grupės „Marichuana“ laikų pėdsakai juntami ir naujojo kūrinio muzikoje ir video klipe.

VIDEO: Kastetas Vs. Donciavas - "Pozityvas"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius