Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 03

Įvertinkite: Martynas Kavaliauskas pristato romantišką dainą „Tik tau ir man“

„Balcony TV Kaunas“ projekte Martynas Kavaliauskas pirmą kartą viešai pristatė savo kūrybos dainą „Tik tau ir man“. 2013-ųjų metų laidos „X faktorius“ ir šių metų nacionalinės atrankos į „Eurovizijos“ konkursą dalyvis tikina: „Man ši daina svarbi, nes joje apdainuoti mano paties išgyvenimai, kurie sukelia teigiamas emocijas ir šiltus prisiminimus.“ Atlikėjas tikisi, kad Lietuvoje daina „Tik tau ir man“ bus išskirtinė ir sukurs didesnę jo, kaip kūrėjo vertę.
Martynas Kavaliauskas
Martynas Kavaliauskas / Asmeninio albumo nuotr.

Beveik penkiasdešimtyje pasaulio miestų nuo Los Angeles iki Tokyo veikiantis muzikinis projektas „Balcony TV “ išsiskiria gyvai atliekamomis kūrybos dainomis iš įvairiausių pasaulio balkonų. Po pasirodymo „Balcony TV“ projekte išpopuliarėjo tokie atlikėjai kaip Mumford & Sons, The Script, Jessie J, Ed Sheeran, Little green cars ir kiti.

„Ne tik išskirtiniai vaizdai yra matomi pro Kauno balkonus, bet iš ten sklinda ir negirdėta, originali muzika“ – sako „Balcony TV Kaunas“ prodiuseris Audrius Žilinskas. Kaune „Balcony TV “ gyvuoja nuo 2012-ųjų balandžio, kurį čia įkūrė indas Sunny Aggarval. Tai yra pats lengviausias būdas Lietuvos atlikėjams patekti į Youtube VEVO kanalą, kuriame yra jau trys atlikėjai - Matas ir Dangiras, Mindaugas Ancevičius ir Valda Ridikaitė. 

Savo kūrybos dainomis Lietuvos balkonuose dalinosi tokie Lietuvos atlikėjai kaip: Sasha Song, Bjelle ir Peru, The Perfect Pill, Arbata, Gintarė Karaliūnaitė ir kiti.

VIDEO: MARTYNAS KAVALIAUSKAS - TIK TAU IR MAN

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius