Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 07

Grupė „Man-go“ pristato naują dainą „Gali nebegrįžti“: įvertinkite

Merginų grupė „Man-go“ pristato naujausią savo dainą „Gali nebegrįžti”. Pirmiausia kūrinį gyvai turės galimybę išgirsti išeivijos lietuviai Norvegijoje, kur grupė surengs du koncertus, tačiau netrukus ji bus pristatyta ir gerbėjams Lietuvoje.
„Man-go“
„Man-go“ / Harizma nuotr.
Temos: 2 „Man-go“ Muzika

Kartu su daina pristatoma ir naujausia merginų fotosesija. Ji, kaip jau tapo įprasta, atlikta kartu su komanda „Harizma“, su kuria bendradarbiaujama jau ne pirmą kartą.

Pati daina „Gali nebegrįžti“ pasakoja apie tai, kas nutinka sutikus žmogų ir vėliau supratus, kad jo demonstruoti jausmai nėra tikri. Kad jis tik apsimeta tuo, kuo iš tikrųjų nėra. Laiku pastebėjusi šiuos ženklus antroji pusė supranta, jog geriau viską pabaigti, o ne gyventi suvaidintame pasaulyje.

VIDEO: MAN-GO "Gali nebegrįžti" (official 2017)

„Man-go“ dar kartą į viską pažvelgė iš moteriškosios pusės. Moterys visada viską jaučia širdimi ir daug labiau aplinką ir pasaulį suvokia emociškai. Tuo metu vyrai dažnai būna racionalesnis ir viską geriau apskaičiuoja. Būtent todėl, emociškai paveikiai moteriai atpažinti netikrus jausmus yra daug paprasčiau.

Harizma nuotr./„Man-go“
Harizma nuotr./„Man-go“

Grupė „Man-go“ jau kurį laiką nepristatinėjo naujų dainų. Net ir kūrinį „Gali nebegrįžti“ planuota pristatyti daug anksčiau, tačiau viskam sutrukdė žiemą vis užklumpančios ligos. Grupės narei Gabijai net teko pasitelkti į pagalbą lašelines, kad galima būtų toliau tęsti darbus. Merginos džiaugiasi, kad pagaliau visi planai pavyko.

Šiuo metu „Man-go“ planuoja ir dar daugiau staigmenų savo gerbėjams. Numatoma netrukus nufilmuoti naują vaizdo klipą. Iki vasaros merginos planuoja įrašyti ir dar keletą naujų dainų. Taip pat ketinama pristatyti ir senesnių kūrinių naujas versijas.

Harizma nuotr./„Man-go“
Harizma nuotr./„Man-go“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius