Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 13

Įvertinkite: Mia pristato mergaitišką pankroko dainą „Gana“

„Gana“ – sako atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia, pristatydama savo naujausią radio singlą. Atlikėjos teigimu, pastaroji daina stipriai skiriasi nuo viso to, ką klausytojai įprato girdėti ankstesniuose albumuose.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

 „Aš ilgai brandinau mintį įrašyti tikrą rokinį „gabaliuką“ su pankroko elementais, maištingą, bet mergaitišką. Artimieji ne visada džiaugiasi mano vidinėmis bei muzikinėmis transformacijomis ir šį kartą sužinoję apie norą radijo stotims išsiųsti dainą, kuri stipriai skiriasi nuo įprastinio radio formato, bandė atkalbėti“, – pasakojo Mia.

Vis dėlto Mia liko neperkalbama. Su užsienio prodiuserių pagalba įrašytas naujausias Mios kūrinys „Gana“, anot atlikėjos – atviras ir nuoširdus mergaitiško pankroko pavyzdėlis. „Lietuvoje stipriai trūksta muzikinės įvairovės. Populiariosios scenos atstovai vengia drąstiškų pasikeitimų tiek muzikiniame, tiek vizualiniame kontekstuose“, – atskleidė dainininkė.

Dažnai prisidengiama formato ir ne formato sąvokomis, nors kaip prasitarė Mia, net ir patys „formato“ kūrėjai, radio stočių direktoriai ir tv prodiuseriai, iš žinomų atlikėjų laukia daugiau drąsos ir eksperimentų. „Šią dainą skiriu visiems truputį „nutrūkusiems“, kaip ir aš pati, žmonėms, kurie nebijo esant reikalui apsukti gyvenimą 180 laipsnių ir pasakyti gana viskam kas nuobodu ir kasdieniška“, – pristatydama savo naujausią kurinį kalbėjo Mia.

Klausykite, vertinkite, komentuokite!

VIDEO: Vilija Pilibaitytė-Mia – „Gana“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius