Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 12

Įvertinkite: „Naujas pupytes“ palikusi Ingrida Kolytė pristato naują solinę dainą „Why“

Buvusi grupės „Naujos pupytės“ narė Ingrida Kolytė nuo muzikinės scenos neketina trauktis – dainininkė pristato naujausią savo dainą „Why“.
Ingrida Kolytė
Ingrida Kolytė / Luko Balandžio nuotr.

Nors tai ne pirmoji Ingridos solinė daina, tačiau iki šiol mergina jų tiesiog per daug neafišavo. „Dažniausiai žodžius dainoms rašau pati, tačiau šįkart juos parašė Aistė Marija Žukauskaitė. Tiesiog kažkada skaičiau jos poeziją ir labai patiko“, – Žmonės.lt pasakojo pašnekovė.

Paklausta, ar šios dainos stilius yra tai, ką ji nori kurti ir atlikti, Ingrida nusišypso: „Taip, toks stilius man visada buvo prie širdies, nemažai klausau tokių dainų, todėl, kai kuriu, dainos visada išeina va tokios. Tai yra tai, kas išplaukia iš mano širdies, tik natų pavidalu“, – apie kūrybą kalbėjo I.Kolytė.

Pašnekovė džiaugiasi, kad gali kurti ir atlikti tai, kas jai yra prie širdies, o ne tai, ko nori publika. Tačiau tiki, kad ši muzika suras savo klausytoją.

„Konkrečių ateities planų neturiu, tad dabar apsiribosiu tik kūryba ir ja dalysiuos su kitais. Tik laikas parodys, kas iš to išeis“, – maloniu kūrybiniu laiku mėgaujasi Ingrida.

Žmonės.lt primena, kad grupę „Naujos pupytės“ dainininkė paliko dar vasario mėnesį, ją iš karto pakeitė kita narė – Vita Jakutienė. Pasak grupės lyderės Oksanos Pikul, grupę Ingrida paliko dėl laiko trūkumo.

Žmonės.lt kviečia savo skaitytojus pasiklausyti naujausios Ingridos Kolytės dainos „Why“ ir įvertinti ją žemiau esančiuose komentaruose.

VIDEO: Ingrida Kolytė – „Why“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius