-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 06 25

Įvertinkite: „Pikaso“ pristato originalaus skambesio vasarišką dainą „Lengvai“

Vaikinų grupė „Pikaso“ pristato naujausią savo vasarišką dainą „Lengvai“. Tai kūrinys, kuris gerokai skiriasi nuo įprasto grupės skambesio.
Repeticijos akimirka
„Pikaso“ / Eglės Pinikienės nuotr.
Temos: 2 Muzika „Pikaso“

„Kai išgirdome dainos demo versiją iš karto supratome, kad ji skambės neįprastai tiems, kurie yra pripratę prie kiek kitokių mūsų dainų. Tačiau mums patiems kūrinys “Lengvai„ labai patiko. Jis turi lengvą roko prieskonį, jame skamba gyvi būgnai ir gitaros. Mums ši daina labai patinka ir tikimės, kad ją pamėgs ir klausytojai“, – vylėsi grupės „Pikaso“ nariai.

Grupės vyrukai jau spėjo dainą pristatyti keliuose savo koncertuose. Kūrinys „Lengvai“ buvo sutiktas labai šiltai. Tikimasi, kad daina patiks ir jos dar negirdėjusiems grupės gerbėjams.

Išleisdami naują dainą Tomas, Haroldas ir Rokas kartu nufilmavo ir vaizdo klipą, kuriame leidžia pažvelgti į kūrybinis užkulisius – grupės repeticijas, dainos įrašinėjimo procesą.

„Dabar pristatome keletą nuotraukų iš šio filmavimo, o kiek vėliau gerbėjai galės išvysti ir videoiliustraciją. Daina „Lengvai“ kaip tik ir šaukėsi tokių juodraštinių dalykų. Norime parodyti kūrybinę virtuvę, kuri visiems ir yra įdomiausia“, – pasakojo „Pikaso“ nariai.

VIDEO: PIKASO - Lengvai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius