-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 12

Įvertinkite: „Pikaso“ pristato vasarišką dainą „Muzika – judesys“

Vaikinų grupė „Pikaso“ savo gerbėjams pristato visiškai naują vasara alsuojančią dainą „Muzika – judesys“. Šiuo kūriniu grupė skelbia vasaros sezono pradžią ir kviečia atsipalaiduoti, pamiršti visus rūpesčius ir pasisemti puikios nuotaikos.
„Pikaso“
„Pikaso“ / Asmeninio albumo nuotr.

Vaikinai tikina jau pradedantys gyventi vasaros ritmu. Ir ne veltui. Juk jau šį savaitgalį vasaros sezono pradžią skelbs ir karštojo metų laiko pramogų sostine tituluojama Palanga, todėl savo linksmybių sezono pradžią skelbia ir „Pikaso“ nariai.

„Vasara, muzika ir judesys – neatsiejami dalykai. Kiekvieną sezoną ieškome dainos, kuri atitiktų to metų laiko nuotaiką. Manome, kad naujasis kūrinys „Muzika – judesys“ šauna tiesiai į vasarišką dešimtuką. Ši daina ir mums patiems labai patinka. Tai neįpareigojantis, tačiau puikią nuotaiką užtikrinantis kūrinys“, – pasakoja džiugiai nusiteikę „Pikaso“ nariai.

Tomas, Rokas ir Haroldas įsitikinę, jog kūrinys „Muzika – judesys“ taps puikiu palydovu mėgstantiems vasarą keliauti automobiliu, aplankyti skirtingas vietas, susitikti su draugais, šokti klubuose ar šėlti kitokiuose vakarėliuose.

Vaikinai įsitikinę, jog būtent vasarą tiesiog būtina rasti laiko ir pabėgti nuo visų rūpesčių. Juk atsipalaidavimo akimirkos ir yra tos, kurios ilgam įstringa žmonių atmintyje. Apie tai ir yra naujausias „Pikaso“ kūrinys „Muzika – judesys“.

VIDEO: PIKASO - Muzika judesys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius