-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 11 21

Įvertinkite: pilnametystės sulaukęs Gabrielius Vagelis pristato naują dainą „You Are Beautiful“

Praėjusį savaitgalį merginų numylėtinis Gabrielius Vagelis šventė 18-ąjį gimtadienį. Tą dieną artimiausiems susirinkusiems draugams jis pirmą kartą gyvai atliko dainą „You Are Beautiful“, o šiandien kviečia visus savo gerbėjus ją įvertinti.
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / Naglio Bieranco ir Simonos Bekupės nuotr.

„Iš pradžių parašiau tik priedainį, o toliau viskas gimė labai natūraliai. Parodykit man merginą, kuri nėra nors kartą kritiškai žiūrėjusi į savo atvaizdą veidrodyje? Tik man ne visada tai atrodo reikalinga“, – apie kūrybinį procesą pasakojo Gabrielius. „Šią dainą skiriu visoms savo gerbėjoms. Tikrai, juk visos jos skirtingos, bet visoms ir kiekvienai jų noriu pasakyti: „Tu esi graži“.

„Gyvename pasaulyje, kur taisykles diktuoja populiarioji kultūra. Įprasta manyti, kad gražu – tai tam tikras šablonas, kuris, deja, bet dažniausiai yra net nerealus, o tik fotošopas“, – antrino Gabrieliaus prodiuseris Šarūnas Kirdeikis.

Kūrybinio proceso metu gimė idėja į šią grožio temą pažvelgti plačiau. Tad Gabrielius ryžosi drąsiai fotosesijai kartu su „Fotogenijais“ Nagliu Bierancu ir Simona Bekupe. Nuotraukose Gabrielius – sulaužytas ir išmestas plastikinis manekenas.

Naglio Bieranco ir Simonos Bekupės nuotr./Gabrielius Vagelis
Naglio Bieranco ir Simonos Bekupės nuotr./Gabrielius Vagelis

„Dar nuo „Lietuvos balso“ laikų esu kišamas į gražuolio, modelio rėmus“, – prisimena Gabrielius.

Dažnai galima išgirsti apie negailestingo mados ir grožio pasaulio užkulisius. „Šia fotosesija būtent ir norime perteikti žinutę, kad tariamas grožis – tai labai siauri rėmai, kuriuose visi tampa negyvais, vienodais plastiko gabalais, o tie, kurie yra kitokie, paprasčiausiai išmetami į sandėlį. Kaip šiose nuotraukose – Gabrielius“, – fotosesijos idėją pasakojo Š. Kirdeikis.

Pasaulyje, kuriame grožis yra labai svarbus, „Fotogenijai“ nebijo šokiruoti ir kalbėti per fotografiją ne taip, kaip reikia, o taip, kaip yra. „Šiuo atveju buvo labai įdomu, koks rezultatas bus sujungus gyvą žmogų ir šaltą plastiką į vieną visumą“, – sakė Š. Kirdeikis.

Neseniai Gabrielius skelbė atranką, kur ieškojo įvairių merginų filmuotis šios dainos klipe. Jį dainininkas žada parodyti savo gerbėjams dar šiemet.

VIDEO: Gabrielius Vagelis – „You Are Beatiful“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius