Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 08

Įvertinkite: Reperis Pushaz grįžta su nauju albumu „Knyga be pavadinimo“ ir pristato dainą „Netikri pranašai “

Po 7-erių metų solinės tylos, tačiau netrukus prekybos lentynose pasirodys trečiasis reperio Push‘o solinis albumas „Knyga be pavadinimo“. Jame – 15-ka naujausių kūrinių nestandartinėje CD dėžutėje, primenančioje knygą.
Pushaz
Pushaz / Asmeninio archyvo nuotr.

„Du soliniai albumai, keturi albumai su „G&G Sindikatu“, darbai studijoje kartu su Egidijumi Dragūnu („Sel“), „Legato“, „Da manifest“, „Išjunk šviesą“, bendri kūriniai su „BIX“, „Skamp“, Linu Adomaičiu. Jau 15-ą metų ant scenos. Kaip juokingai skamba. Jaučiuosi tarsi koks estrados legenda“, – šypsosi atlikėjas.

Naujausiame jo albume – tokie radijo hitai kaip „Ji mano“ (kartu su L. Adomaičiu) bei „Jazz‘as gydo“. Repo gerbėjai galės išgirsti naujus kūrinius kartu su Daiva Starinskaite („Keymono“), Svaru, Kastetu, Dj Mamania („G&G sindikatas“), L. Adomaičiu, Tautrimu Rupulevičiumi – Onsa, Akmėja ir daugeli kitų atlikėjų. Primename, kad portalas Žmonės.lt jau rašė apie pirmąją Push'o solinę dainą ir jos klipą „Jazz'as gydo“.

„Sunku vertinti savo kūrybą, bet tikrai žinau, kad šiame albume aš – kitoks nei ankstesniuose soliniuose ar grupės albumuose, – sako Pushaz. – Nepabijojau eksperimentuoti. Galutinę kūrinių korekciją atliko Tomas Walz'as iš Jungtinių Amerikos Valstijų, kuris yra dirbęs su tokiom repo žvaigždėm kaip „Wu -Tang Clan“, „Gang Starr“, „Pete Rock“. Tikrai dėl to nesigailiu ir esu patenkintas rezultatu“.

Albumas bus pristatomas koncertinio turo po Lietuvą metu. Pushaz į sceną pasikvies ir Dj Justinez, Yga (Da Manifest), Josh‘ą McClung („Perfect Pill“), West Coust Crew, Messiah, Medoną. Koncertų metu bus galima įsigyti „Knygą be pavadinimo“ su reperio autografais bei specialius marškinėlius.

„Koncertas – tai yra energijos apsikeitimo epizodas. Iš publikos semiuosi energijos, kuri varo į priekį. Po koncerto esu tiesiog išsunktas, atrodo, kad būčiau nubėgęs kokių 50 km. Niekada nesupratau, kaip galiu ant scenos ištempti pusantros valandos, ardydamasis vienodu tempu. Ant scenos jauti gerą žmonių energiją. Šiuo atveju būname tarsi vampyrai. Bet tikiu, kad publika taip pat gauna iš manęs energijos. Tai tarsi uždaras ratas. Tai išskirtinis dalykas, kuris gerai velka“, – apie koncertus kalba reperis.

Siūlome pasiklausyti buvusios repo grupės JBC ir Push'o bendrą darbą „Netikri pranašai“ ir nepamiršti jos įvertinti komentaruose:

VIDEO: Yga, Pushaz, Broo - Netikri Pranašai

O štai ir  dar viena nauja hiphopo atlikėjo Push'o pristatoma dainą „Praeitis primins apie save":

VIDEO: Pushaz Praeitis primins apie save

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius