-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 08

Įvertinkite: rokeris Hugis su grupe „Fire It Up“ pristato naują vaizdo klipą „Broken faces“

Muzikantas Viktoras Jonušis-Hugis su grupe „Fire It Up“ pristato dainos „Broken faces“ vaizdo klipą. Daina gimė jau pavasarį, tačiau ilgai brandintas vaizdo klipas dienos šviesą pasiekė tik dabar.
„Fire It Up“
„Fire It Up“ / Asmeninio albumo nuotr.

Kūriniu „Broken Faces“, pasak Hugio, siekiama atkreipti dėmesį į besaikį alkoholio vartojimą, įvairius nuotykius, kurių baigtis dažniausiai nėra laiminga. „Reikia parodyti jaunimui, kad galų gale svaigalai ima viršų ir pradangina daug gražių žmonių!“, – sako Hugis.

„Fire It Up“ klipas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti esąs tradicinis. Jame regima roko grupė, grojanti koncerte ir atiduodanti visą save, tačiau šis sumanymas nėra lengvabūdiškas ir slepia prasmingą žinutę. Pasak V. Jonušio-Hugio, šiomis dienomis jis labai pasigenda vaizdinio, kas yra grupė, bendravimas scenoje. Stinga vaizdo, kas yra bendravimas ne žodžiais, o muzika, kaip atrodo nesuvaidintos emocijos koncertuose: tiek muzikantų, tiek klausytojų. „Šiuo vaizdo su grupe norime priminti emocijų ir muzikos kalbas. Būtent jos yra universalios“ – sako Hugis.

Į akis krinta ir pasirinktas vaizdo pateikimas. Vaizdo klipas įsuktas į juodai baltą juostą. Pasak grupės narių, video klipas nespalvotas, kadangi kiekvienam ši muzika gali sukurti skirtingas asociacijas, atspalvius. Nespalvotas, nes spalvas kiekvienam kuria muzika, todėl duodama laisvė klausytojo vaizduotei. Kiekvienas šį kūrinį gali išgirsti ir interpretuoti savaip.

Grupė „Fire It Up“, kaip sako pats pavadinimas, groja ugningą ir užvedantį roką. Jų kuriama bei atliekama muzika įkvėpta klasikinio roko, bliuzroko stilių, prisodrinta energingų bei melodingų gitarų solo, mušamųjų ir bosinės gitaros partijų! „Fire It Up“ išsiskiria unikaliu muzikiniu braižu, dainų tekstų tematika bei žvėriška energija scenoje. Jų muzika kupina gerų emocijų, šviesių minčių bei pozityvumo. Muzikantai stengiasi naudoti kuo daugiau spalvų piešdami kokį nors muzikinį paveikslą. Patys atlikėjai teigia, kad jų grupės veidas dar formuojasi, todėl kiekvienas kūrinys yra savitas, o kūrybinė linija vis dar ieškojimų kelyje. Kita vertus, muzikos įvairovė dar niekam nepakenkė!

VIDEO: Fire it Up - Broken Faces (OFFICIAL VIDEO)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius