Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 09

Įvertinkite: Sasha Song pristatė dainos „Sex & City Life“ akustinę versiją

Talentingasis Sasha Song, pasiruošęs naujai pradžiuginti savo muzikos mylėtojus. Jo ir grupės „Echoes“ sparčiai išpopuliarėjusi daina „Sex & City Life“ yra jau puikiai pažįstama Lietuvos radijo klausytojams, todėl muzikantai nusprendė pateikti šį kūrinį naujai, visai kitaip nei originalioje dainoje.
Sasha Song
Sasha Song / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Sasha Song Muzika

„Gavę pasiūlymą nusifilmuoti viename projekte, jau ne vienerius metus vykstantį užsienyje, neabejodami sutikom“, – pasakojo Sasha Song. Šio projekto laidose įvairiausiose pasaulio šalyse akustiškai savo dainas atlieka ryškiausios muzikos žvaigždės, tokios kaip Jessie J, The Temper Trap, Kimbra ir kitos.

„Sex & City Life“ – tai debiutinė grupės „Echoes“ ir trečioji atlkėjo Sasha Song daina iš jo būsimo albumo, kuri Lietuvos radijo stočių topuose pasiekia pirmąją vietą.

Pastaruoju metu Sasha Song stebina savo muzikos gerbėjus naujais, nestandartiniais skambesiais ir ryškiai pakitusia atlikimo stilistika. Dar labiau jis žada nustebinti klausytojus rudenį išeisiančiu albumu „Nesuvaržytas Taisyklių“, apie kurį atlikėjas kol kas smulkmenų neatskleidžia. Vos tik pasiteiravus apie ruošiamą naują muzikinį albumą, dainininkas mįslingai šypteli ir prasitaria: „Šiek tiek palaukti rezultato dar reikės, tačiau laukti verta”.

Portalas Žmonėsl.lt kviečia skaitytojus pasiklausyti ir komentaruose įvertinti akustinę naujausios Sasha Song ir „Echoes“ dainos versiją.

VIDEO: Sasha Song ir „Echoes“ – „Sex & City Life“ (akustinė versija)
VIDEO: Sasha Song ir „Echoes“ – „Sex & City Life“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius