Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 16

Įvertinkite: Sasha Song pristato dvi naujos dainos „Kūnas, alkis ir kvapas“ versijas

Sulaukęs pasisekimo su daina „Siela, žodžiai ir muzika“, atlikėjas Sasha Song gavo tarpautinės leidybinės kompanijos „Freestyle Records“ pasiūlymą platinti dainininko muziką.
Sasha Song
Sasha Song / Asmeninio albumo nuotr.

Portalas Žmonės.lt primena, kad Sasha Song siekia užkariauti Rusijos muzikos rinką ir šiuo metu gyvena Sankt Peterburge.

„Džiaugiuosi šiuo pasiūlymu, nes „Freestyle Records“ dirba su profesionaliais ir populiariais atlikėjais, tokiais kaip: The Killers, Depeche Mode, Robbie Williams, Lady Gaga, Sia ir daugeliu kitų, o tai pat atstovauja garsius prodiuserius ir didžėjus, kaip Sander van Doorn, Mark Knight, Afrojack ir Vadim Soloviev“, – džiaugiasi atlikėjas. Sasha Song klausytojų teismui atiduota dvi dainos „Kūnas, alkis ir kvapas“ versijas, kuriose figūruoja drum&bass muzikiniai atspalviai.

„Mano dainos dienos šviesą išvysta ne viena, bet dažniausiai keliomis kalbomis. Kodėl? Todėl, kad Lietuvos ir užsienio rinka – du skirtingi vandenynai. Taip ir mano naujausias kūrinys „Kūnas, alkis ir kvapas“ – skirtas Lietuvos auditorijai, kita versija „Outside“ – skirta labiau Europos rinkai, youtube ir VEVO kanalams, – pristatydamas savo dainą pasakoja Sasha Song.

Kalbėdamas apie naują dainą, kūrėjas pamini, kad kiekvienoje versijoje susipins skirtingos istorijas, tačiau pagrindinė mintis ir tematika išlaikyta ta pati. „Tai – kūrinys, kuriame nebijoma drąsių tekstų ir tiesos apie tokią meilę, apie kurią žmonės vengia kalbėti. Daina apie meilę ir aistrą, kurią žmonės jaučia kūnui. Juk ne veltui daina taip ir pavadinta“, – šypsosi Sasha.

Ieškodamas naujų skambesių ir siekdamas originalumo, Sasha Song į pagalbą pasikvietė„Tri Real“ ( Gytis Valickas) ir teksto autorę „Cammile“.

VIDEO: Sasha Song - Kūnas, alkis ir kvapas
VIDEO: Sasha Song - Outside

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius