Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 24

Įvertinkite: scenos naujokė Renata Novo tikisi, kad padedant gerbėjams jos naujoji daina atsidurs „Vevo“ muzikiniame kanale

Atlikėja Renata Novogreckaitė, scenoje prisistatanti kaip Renata Novo, interneto svetainėje „Balcony TV“ pristatė dainą „Hedgehog in the Fog“. Jei šios dainos peržiūrų skaičius peržengs 2000 ribą, klipas bus patalpintas muzikiniame „Vevo“ kanale. Būtent tokį tikslą išsikėlė „Balcony TV“ ir Renata.
Renata Novo dainos „Hedgehog in the Fog“ klipe
Renata Novo dainos „Hedgehog in the Fog“ klipe / Kadras iš vaizdo klipo
Temos: 2 TV Muzika

Renata – scenos naujokė, kuri solinę karjerą, pritariant gitaristui Mariui Sabučiui, pradėjo šių metų kovą. Prieš pradėdama profesionaliai dainuoti Renata grojo Londono gatvėse ir vienoje lietuviškoje roko grupėje, kuri perdainuodavo kitų atlikėjų dainas. Mergina yra baigusi bakalauro ir magistro studijas, savanoriavo įvairiuose muzikos festivaliuose ir daug keliavo. Atlikėja groja indie roko ir regio stiliaus muziką.

„Į mus gali kreiptis įvairūs atlikėjai. Kartais ir mes patys jų ieškome. Balkone jau dainavo ir savo dainomis interneto svetainės žiūrovus bandė užburti ne vienas žinomas atlikėjas, tarp tokių – Markas Palubenka, „The Perfect Pill“, o šiuo metu kalbamės su Sasha Song. Jei daina surinks reikiamą balsų skaičių, ją bus galima išvysti „Vevo“ kanale, o tai šaunu, nes daugiau žmonių gali sužinoti apie atlikėją ar grupę. Šis susitarimas su „Vevo“ – naujas dalykas, todėl dar nei vienas lietuvių atlikėjas ar grupė, kurie dainavo pas mus balkone, nepasiekė reikiamos peržiūrų ribos. Jei Renatai pasiseks, tuomet ji bus pirmoji iš mūsiškių“, – portalui Žmonės.lt pasakojo „Balcony TV“ atstovas Kaune Audrius.

Keletui šalies atlikėjų jau yra nusišypsojusi laimė savo vaizdo klipais dalintis „Vevo“ muzikiniame kanale. Viena tokių – Simona Milinytė. „Vevo“ kanale puikuojasi ir akordeono virtuozo Martyno Levickio atliekami kūriniai.

Portalas Žmonės.lt skaitytojus kviečia pasiklausyti Renatos Novo dainos „Hedgehog in the Fog“ ir ją įvertinti komentaruose.

VIDEO: Renata Novo – „Hedgehog in the Fog“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius