Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 15

Įvertinkite: seksualusis merginų duetas „Mochito“ sukūrė himną realybės šou „Meilės trikampis“

Jau kitą mėnesį TV3 eteryje įvyks karšta premjera – startuos pasimatymų realybės šou „Meilės trikampis“. Įdomus sutapimas – po ketverių metų į eterį grįžtančiame šou skambės merginų dueto „Mochito“ atliekamas projekto himnas „Mano meteoras“, kurį sukūrė garsus kompozitorius Žilvinas Liulys. Jis taip pat kūrė ir anksčiau ketverius metus „Meilės trikampyje“ skambėjusią legendinės merginų grupės „Mango“ dainą „Gal tai tu“.
Merginų duetas „Mochito“
Merginų duetas „Mochito“ / TV3 nuotr.
Temos: 1 „Mochito“

„Meilės trikampyje“ ne tik skambės dueto „Mochito“ atliekamas himnas „Mano meteoras“. Dvidešimtmetės Justė Jančiauskaitė ir Gabija Sruogiūtė pačios sutiko leistis į aistringus vasaros nuotykius – jos dalyvaus meilės nuotykių projekte.

„Projekto dėka daina pirmą kartą pasieks klausytojus, o aš debiutuosiu televizijos ekrane. Daina labai vasariška ir kelia šypseną. Kodėl sutikau dalyvauti? Tikiu likimu, atsibodo rutina, norisi naujų įspūdžių. Be to, vieniša esu jau seniai – trejus metus. Po to bendravau su vienu vaikinu, tačiau jis išvyko gyventi į užsienį ir draugystė nutrūko“, – pasakoja Justė, savo laimės ieškosianti pasimatymų šou „Meilės trikampis“.

Gabija antrina savo kolegei: „Į projektą einu papramogauti, galbūt surasiu antrą pusę. Sukūrėme dainą apie meilę, ji itin vasariška – apie meteorų lietų, kuris būna tik vasarą. Tikiuosi, kad „Meilės trikampyje“ suradę antras puses šou dalyviai naktimis galės stebėti tikrą meteorų lietų ir niūniuoti projekto himną!“

Merginų duetas „Mochito“ kartu jau pora metų. Paklausta, koks merginų grupės įvaizdis, Justė sako, kad jo ieškojus dvejus metus, pagaliau prieita prie bendros išvados. „Grupės įvaizdis pradėjo ryškėti neseniai. Mes – atsipalaidavusios, tikros vakarėlių liūtės. Ir visos mūsų dainos bus apie pramogas, saulę, kokteilius – tiesiog gerą gyvenimą“, – pasakoja Justė.

Merginų dueto prodiuseris Gintaras Bendžius tikina, kad grupė – daug žadanti. „Jos jaunos, žavios ir perspektyvios dainininkės. Be to, naktiniuose klubuose ne tik atlieka dainas, bet ir didžėjauja, todėl publikai ir yra įdomios“, – tikina garsus prodiuseris ir džiaugiasi, jog po daugiau nei ketverių metų pertraukos „Meilės trikampio“ muzikinė komandos dalis vėl atgimsta.

„Meilės trikampio“ premjera – birželio 20-ąją, ketvirtadienį, 21.00 val. per TV3.

VIDEO: „Mochito“ - „Meilės meteoras“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius