Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 22

Įvertinkite: seksualusis merginų trio „Dolce Vita“ pristato savo debiutinį vaizdo klipą, singlą bei įvaizdį

Buvusios „Olialia“ mergaitės Vitos Jakutienės įkurta grupė „Dolce Vita“ jau spėjo pagarsėti savo seksualiu įvaizdžiu. O dabar merginos pristato trigubą premjerą: naujus sceninius kostiumėlius, debiutinį singlą „Gera“ bei ką tik sumontuotą vaizdo klipą.
Grupės „Dolce Vita“ naujasis įvaizdis
Grupės „Dolce Vita“ naujasis įvaizdis / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Vita Jakutienė

Grupės lyderė V.Jakutienė džiaugėsi galėdama publikai pristatyti klipą, kuriame merginos pasipuošusios jos kurtais apdarais. Tuos drabužėlius kūriau pati, jų vizija gimė mano galvoje, bet šiaip ruošiamės dažnai keisti sceninius drabužėlius, nes aš turiu labai daug idėjų“, – Žmonės.lt pasakojo Vita.

„Dolce Vita“ narės tikino, kad nesibaido itin seksualaus įvaizdžio ir nesibaimina apkalbų. „Pupyčių“ laikais, kai jos pačios pirmosios pradėjo nusirenginėti, buvo labai daug kritikos, o dabar pastebėjau, kad netgi tos pačios „Studentės“ jau lipa į sceną su atvirais triko. Jeigu moters gražus kūnas ir tas seksualumas subtiliai atskleistas, tai aš nematau jokių problemų“, – tikino V.Jakutienė.

Asmeninio albumo nuotr./Grupės Dolce Vita naujasis įvaizdis
Asmeninio albumo nuotr./Grupės „Dolce Vita“ naujasis įvaizdis

Moteris atviravo, jog vien tik seksualumu publikos imti neketina. „Mes ir dainuoti mokam, nors gal kai kam tai pasirodys juokinga. Turim Viktoriją, kuri labai gražiai dainuoja ir yra baigus Kauno muzikos mokyklą. Elita taip pat daug dainuoja ir aš pati esu vaikystėje lankius Lietuvos radijo ir televizijos chorą“, – Žmonės.lt kalbėjo Vita.

Grupės narės Vita, Elita ir Viktorija, kalbėdamos apie naująjį vaizdo klipą, tikino: „Norėjome, kad mūsų debiutas būtų išskirtinis, labai moteriškas ir elegantiškas. Norime džiuginti ne tik muzika, bet ir kokybišku vaizdu.  Filmuotis šiame video klipe buvo nepaprastai smagu: mergaitiškai turškėmės vonioje, kurioje visai neseniai maudėsi tikra diva Lady Gaga, gurkšnojome Moet Chandon šampaną, vėliau prabangiuoju Rolls Royce automobiliu lėkėme į miestą apsipirkti ir, žinoma, linksmintis į klubą. Tai buvo toks smagus nuotykis!” – džiūgavo „Dolce Vita“ merginos.

Asmeninio albumo nuotr./Grupės Dolce Vita naujasis įvaizdis
Asmeninio albumo nuotr./Grupės „Dolce Vita“ naujasis įvaizdis

Kaip pati grupė rašo apie savo debutinį vaizdo klipą, moteriškumu ir seksualumu alsuojantys moteriški kūnai lovoje, kurioje vos prieš kelis mėnesius miegojo popmuzikos princesė Lady Gaga, prabangūs „Rolls-Royce“ ir „Mercedes-Benz SLS“, itin vyriškas karatė kiokušin čempionas Darius Petrikauskas. Visa tai ir dar daugiau subtiliu seksualumu alsuojančiame „Dolce Vita“ videoklipe.

Skaitytojus kviečiame įvertinti debiutinį grupės „Dolce Vita“ singlą „Gera“, jo vaizdo klipą bei itin seksualų merginų įvaizdį komentaruose.

VIDEO: DOLCE VITA - GERA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius