Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 23

Įvertinkite: „Soliaris & The Soundbrothers“ pristato naują dainą „Ši muzika saugo“

Atlikėjas Soliaris ilgą laiką buvo užsidaręs įrašų studijoje ir kūrė naujas dainas, jas tobulino, ieškojo gražiausios skambesio, įdomiausio pateikimo ir štai po ilgo laiko tarpo jis sukūrė ne tik naują dainą, bet ir energingą bei ekspresyvią grupę.
„Soliaris & The Soundbrothers“
„Soliaris & The Soundbrothers“ / „Soliaris & The Soundbrothers“ nuotr.

„Ši daina yra ypatinga tuo, jog didelis dėmesys buvo skirtas jos tekstui, bei muzikos skambesiui. Iš šios dainos norėjome išspausti viską, ką galėjome geriausio“ – kalbėjo atlikėjas Soliaris.

„Ši daina ir jos muzika yra šokių stiliaus kūrinys, kad žmonės galėtų „taškytis“ šokių aikštelėje“ – antrino grupės prodiuseris bei vokalistas Karolis (Carlow). Ar daina išties tokia, galite įvertinti jau dabar.

Vaikinai savo karjeroje žada ne tik tokio stiliaus dainų. O iš naujojo kūrinio „Ši muzika skamba“ tikisi dideles sėkmės klubuose, bei įvertinimo iš klubines muzikos mylėtojų. Šiuo metu grupė ruošia savo naująjį radijo singlą. „Neketiname sustoti, ketiname „sprogdinti“ muzikos pasaulį ir naują singlą pristatyti jau visai netrukus“ – kalbėjo grupės narys Tomas. Vaikinai visiems mylintiems ir suprantantiems muziką klausytojams, linki malonaus klausymosi ir ragina pasigarsinti savo aparatūrą.

Žmonės.lt skaitytojus kviečiame paklausyti naujojo „Soliaris & The Soundbrothers“ kūrinio ir savo nuomonę išsakyti komentaruose.

VIDEO: Soliaris & The Soundbrothers - Ši muzika saugo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius