Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 23

Įvertinkite: solinę karjerą baigiantis Markas Palubenka pristato dainą ir klipą „Tavo laukas“

Dainininkas Markas Palubenka paskelbė, kad baigia solinę karjerą. Atsisveikindamas su gerbėjais jis pristato dainą „Tavo laukas“ ir jos vaizdo klipą.
Markas Palubenka
Markas Palubenka / Kęstučio Žilionio nuotr.

Žinią, kad baigia solinę karjerą, 15min patvirtino pats M.Palubenka. „Taip, tai tiesa. Aš baigiu karjerą. Pradėjau groti 2011-aisiais, jau po metų išleidau savo pirmąjį albumą. Tiesą sakant, vos pradėjęs groti žinojau, kad ta solinė karjera truks penkerius metus. Simboliška, kad viskas laiku pasibaigė. Kurti baigiau jau pernai, o šįmet noriu atitinkamai, gražiai atsisveikinti su žmonėmis, kurie manęs klausėsi. Ne tik išleisiu albumą, kuris vadinsis „Paskutinis“, bet ir surengsiu paskutinius koncertus įvairiuose miestuose“, – kalbėjo dainininkas.

Antai jau vasario 26-ąją M.Palubenka surengs atsisveikinimo koncertą Vilniuje, muzikos klube „Tamsta“.

VIDEO: Markas Palubenka - Tavo Laukas

Kas nutiko? Nejau Markas pritrūko įkvėpimo? „Tiesą sakant, įkvėpimo turiu labai daug. Gal dėl jo ir nusprendžiau, kad dabar savo muzikinę kryptį norėčiau pasukti kitaip. Su muzika noriu dirbti kitaip, galbūt daugiau susitelkti į prodiusavimą, grojimą su kitais žmonėmis“, – sakė M.Palubenka.

Paklaustas, ar tik nežada suburti naujos grupės, muzikantas sakė: „Ne, neturėsiu naujos grupės. Bet jau po truputį kalbuosi su įvairiais muzikos pasaulio atstovais dėl galimybės bendradarbiauti. Visgi renkuosi atsargiai, išrankiai, su kuo kartu kurti. Taigi viskas dar yra laiko klausimas. Šiaip aš dar kursiu, bet tai bus po kitu pseudonimu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius