Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 05

Įvertinkite: Stano pristato kartu su „Kivi“ Mokytojų dienai įrašytą dainą „Mokytojas mokosi“

Stanislavas Stavickis-Stano Tarptautinės mokytojų dienos proga nusprendė įrašyti naują kūrinį. Drauge su vokaliniu džiazo kolektyvu „Kivi“ jis pristato naują dainą „Mokytojas mokosi“.
Stanislavas Stavickis-Stano
Stanislavas Stavickis-Stano / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Pasak Stano, kai pats pradedi lankyti mokyklą, nesusimąstai ką reiškia būti mokytoju, nes pirmokui mokytojas tai tik dar vienas naujo, didelio ir nepažinto pasaulio elementas. Neva tik vyresnėse klasėse mokytojas kartais tampa priešu, kartais – draugu, tačiau tikrai retai kas pamąsto – o ką vis tik reiškia būti mokytoju?

„Baigdamas mokyklą su gailesčiu atsisveikini su vienu iš gyvenimo etapu ir manai, kad būti mokytojai reiškia praeitį. Rinkdamasis kur studijuoti girdi, kad būti mokytoju reiškia būti „lūzeriu“. Ir bėgant laikui pamiršti savo mokytojų vardus, jų veidus, jų būdą“, – sako Stano.

TAIP PAT SKAITYKITE: Katažina Mokytojų dieną vedė pamoką sesers pedagogės ketvirtokams: „Jie man turėjo labai daug klausimų“

Jo teigimu, tik už rankos atvedęs savo dukrą ar sūnų pirmoką į mokyklą, kas rytą palydėdamas ji žvilgsniu, įduodamas savo vaiką į kito rankas, supranti, ką reiškia būti mokytoju.

„Pradedi suvokti koks tai svarbus, reikšmingas darbas ir kokia atsakomybė. Būti mokytoju reškia tapti mama ir tėčiu šimtams vaikų per savo gyvenimą nieko nesitikint atgal. Sveikinu visus pašauktus mokytojo tarnystėj su jūsų diena. Parašiau jums dainą, kaip mažytę padėką“, – sako Stano.

VIDEO: Stano "Mokytojas mokosi" kartu su "Kivi"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius