Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 02

Įvertinkite: Vytautas Šiškauskas pristato naują dainos apie lietuvius „Kuo mes garsūs“ versiją

Vytautas Šiškauskas seniai garsėja kaip vienas iš patriotiškiausių šalies dainininkų. Ko gero, visi tautiečiai galėtų paniūniuoti jo įrašytus hitus „Lietuva (mūsų kaimas)“ arba „Mūsų čia žemė“.
Vytautas Šiškauskas
Vytautas Šiškauskas / Asmeninio albumo nuotr.

Apie savo kraštą gražiausiais žodžiais atlikėjas dainuoja ir toliau, tai tik patvirtina publikai pristatoma dar viena daina „Kuo mes garsūs“, kurios naujausią versiją galima rasti neseniai pasirodžiusiame dešimtąjame V. Šiškausko albume „Susėskim“. 

„Nors dažniausiai didžiuojamės, kad esame lietuviai, po skambių mūsų sportininkų pergalių, kasdienybėje visi mes džiaugiamės mažais ir mielais dalykais, kurie mus supa gimtinėje: gintarais, rugiais, saule, debesėliais, tėviškės šilais, margais drugiais ar tiesiog jūros mėliu. Mes turtingi tuo, ką čia turim ir sugebam įvertinti.

Turbūt todėl lietuviai per daugelį amžių yra tokie kantrūs ir gali, nepaisydami darganų ar rudenį pažliugusių kelių, kaip niekas kitas mylėti savo gimtąją žemę, nes jie moka pasidžiaugti tuo, kas duota gamtos. Tad, jei turim molio ąsočiui nusižiesti, šulinėlį pienui panardint ir dar alaus svečiams pavaišint, galim mėgautis gyvenimu savo Lietuvoje. Apie tai ir yra mano kartu su poetu Stasiu Žlibinu parašyta daina „Kuo mes garsūs“, kuri, tikiuosi, ras platų atgarsį tarp mano gerbėjų“, – kalbėjo Vytautas Šiškauskas.

VIDEO: Vytautas Šiškauskas "Kuo mes garsūs" [nauja versija]

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius