-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 12 18

J.Stanislovaitis išleido pirmąjį singlą, įrašytą su atlikėju ir dainų autoriumi iš Prancūzijos: įvertinkite

Atlikėjas Justinas Stanislovaitis pristato projektą, kuriame lietuvių kalba susipynė su užsienio kalbomis ir tapo jausmingomis dainomis, kurios pristatomos klausytojams tiek Lietuvoje, tiek kitose šalyse.
Justinas Stanislovaitis, Kevin Yven
Justinas Stanislovaitis, Kevin Yven / Asmeninio albumo, Too Photography nuotr.
Temos: 2 Premjera Dainos

Anksčiau paslaptingai užsiminęs apie albumą, kuriame išgirsime lietuvių kalba ir kitomis pasaulio kalbomis atliekamas dainas, šiandien Justinas Stanislovaitis pristato pirmąjį singlą „Apie Gyvenimą/Autour De Toi“.

„Prisiminiau, kaip kadaise grupės „Pink Floyd“ vadybininkas Peter Jenner, apsilankęs Lietuvoje, pasakojo apie kalbų unikalumą. Ir štai man gimė tokia idėja – mūsų kalbos unikalumą ir autentiškumą suderinti su pasaulio kalbomis“, – albumo gimimo idėja pasidalino Justinas.

Įvertinkite naują Justino dainą:

VIDEO: Justinas Stanislovaitis ft. Kevin Yven - Apie Gyvenimą/Autour De Toi

Šiandien pristatoma pirmoji daina įrašyta kartu su atlikėju ir dainų autoriumi iš Prancūzijos Kevin Yven. Netoli Liono gimęs ir užaugęs Thizy mieste, Kevinas Yvenas yra dainininkas ir dainų autorius, kuriam didelę įtaką daro popkultūra ir tokie atlikėjai, kaip Kelly Clarkson, Katy Perry, Demi Lovato, Samas Smithas, Ailee ir daugelis kitų. Kevin Yven yra dainavęs 30 000 žiūrovų talpinančiame stadione Pietų Korėjoje, pasaulinio tiesioginio eterio konkurse „Changwon K-Pop World Festival“.

Asmeninio albumo nuotr./Kevin Yven
Asmeninio albumo nuotr./Kevin Yven

„Šiuo metu, kartu su prodiuseriu Mariumi Matulevičiumi, ruošiame dainas su atlikėjais iš Japonijos, Azerbaidžano ir daugybę kitų. O šiandien pristatome mūsų ir prancūzų kalbos kuriamą skambesių žaismą.“

Norėjome, kad lietuviškai ir prancūziškai skambančio teksto mintis būtų ta pati, nors išreikšta kitais žodžiais ir sakiniais.

Naujasis albumas apie gyvenimą, prancūzų kalba – meilės kalba, tad viskas ir albumas prasideda nuo jos – meilės ir dainos apie ją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius