2017 11 10

Janet Jackson šiemet pelnė žurnalo OUT 2017-ųjų „Music Icon Award“ apdovanojimą

Kombinezoną vilkinti Janet Jackson ketvirtadienį vakare atvyko į žurnalo OUT  Niujorke rengiamas iškilmes „OUT100“, remiamas „Lexus“, pranešama portale nsm.com.
Janet Jackson
Janet Jackson / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Janet Jackson

Atsiimdama „Muzikos įžymybės“ apdovanojimą (Music Icon Award) 51-erių J.Jackson vilkėjo madingą juodą kombinezoną su kailiniais antpečiais, jos plaukai buvo supinti į kasą.

Džiūgaujančiai miniai J.Jackson pasakė jaudinančią kalbą.

„Žodžiai būtini, bet aš jų galiu pasakyti labai mažai, taigi pamėginsiu kalbėti iš širdies, – taip savo kalbą pradėjo ji. – Mano širdis sako ačiū, jūsų pripažinimas man labai daug reiškia. Mano širdis sako ačiū už tai, kad esate ir už drąsą būti savimi. Ačiū, kad leidžiate kitiems būti savimi.“

Kalbėdama apie dabartinę pasaulio padėtį, J.Jackson pridūrė: „Mano širdis sako, kad tiek daug šiandien viešai pasakomų žodžių tokie baisūs, tiek daug išankstinio nusistatymo, tiek daug kitų žeminimo, tiek daug siauro mąstymo fanatiškumo, bet mano širdis ragina pažvelgti į visus čia šiandien susirinkusius žmones. Jūs tokie mylintys, dosnūs ir pasiruošę pasauliui parodyti, kad mūsų skirtumai nėra svarbūs. Skirtumai yra grožis, įvairovė yra dovana. Mes visi esame skirtingi, mes visi tokie patys, visi esame pažeidžiami, mums visiems reikia pripažinimo ir paskatinimo.“

J.Jackson savo kalbą baigė pacituodama gerai žinomos dainos žodžius: „Noriu pasakyti, kad visur kur einu, visose šypsenose, kurias matau, žinau, kad ten esi tu ir šypsaisi man“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius